App-piksler

App-piksler er skript som installeres som en del av en tredjepartsapp eller salgskanal. Disse pikslene opprettes av appeieren, og konfigureres for å brukes i et strengt, isolert miljø i butikken. Det isolerte miljøet (som kalles en sandkasse) bruker Shopify-kontrollerte API-er for å samle inn eller hente data, og reduserer den totale påvirkningen på nettstedets ytelse, sikkerhet og personvern.

Når du installerer en app som har app-piksler er det ditt ansvar å vite hva slags informasjon disse pikslene innhenter, og å konfigurere egnede verktøy for å innhente kundesamtykker før den faktiske innhentingen.

Administrere app-piksler

Installerte app-piksler er oppført i området Kundehendelser i Shopify-administrator. Klikk fanen App-piksler for å se installerte app-piksler på nettstedet.

Klikk på navnet til app-pikselen for å laste inn detaljsiden for appen.

Du kan se hvilke tillatelser en app eller salgskanal har i butikken. Klikk -knappen i pikselbehandleren og velg Vis tillatelser. En full liste over hva appen eller salgskanalen har tilgang til, og hva appen eller salgskanalen kan gjøre i butikken, vil vises.