Pikseleiden siirtäminen

Jos olet aiemmin lisännyt pikselin manuaalisesti kauppaasi sijainnissa, kuten theme.liquidissa, checkout.liquidissa (vain Plus-kauppiat) tai jos olet lisännyt lisäkomentosarjoja kassa-asetuksiin, voit siirtää pikselisi, jotta ne ovat yhteensopivia Shopify-sovelluksen pikselin tai mukautetun pikselin kanssa. Vanhojen pikseleiden siirtämisen hyötyjä ovat muun muassa seuraavat:

• Asiakkaiden tapahtumien, kuten kassatapahtumien, seuranta on helpompaa
  • Yksityisyysvaatimusten sisäänrakennetut työkalut

Lue lisää Shopifyn pikselinhallinnasta ja siitä, mitä hyötyä Shopify-sovelluspikseleihin tai mukautettuihin pikseleihin siirtymisestä on.

Pikselin siirron valmistelu

Voit välttää päällekkäiset tai puuttuvat asiakastapahtumat siirtämällä pikselit sellaisena aikana, jolloin kaupassasi on vähän asiakkaita.

Voit yhdistää uuden mukautetun pikselin ennen vanhan pikselikoodin poistamista tai sen jälkeen. Huomioi seuraavat seikat siirtoa suunnitellessasi:

• Jos haluat, ettei asiakastapahtumien kerääminen keskeydy, yhdistä uusi mukautettu pikseli ennen vanhan pikselin poistoa.
  • Jos haluat välttää päällekkäisten asiakastapahtumien seuraamisen, yhdistä uusi mukautettu pikseli vanhan pikselin poistamisen jälkeen.

Sovelluspikselin kanssa yhteensopivan vanhan pikselin siirtäminen

Haluat ehkä siirtää vanhan pikselin niin, että se on yhteensopiva sovelluksen pikselin kanssa, jos molemmat seuraavista ehdoista täyttyvät:

• Olet asentanut Shopify-sovelluspikselin, joka kerää asiakastapahtumat automaattisesti.
  • Olet myös lisännyt koodia mukautetuille tapahtumille, joita sovelluspikseli ei seuraa.

Tässä tapauksessa sinun täytyy noudattaa sovelluskehittäjän ohjeita vanhan pikselin siirtämiseen.

Vanhan pikselin siirtäminen mukautettuun pikseliin

Saatat haluta siirtää vanhan pikselin mukautettuun pikseliin, jos molemmat seuraavista ehdoista täyttyvät:

• Sinulla on aiemmin asennettu pikseli, jonka koodin olet kirjoittanut manuaalisesti ilman Shopify-sovelluksia.
  • Mikään Shopify-sovelluksen pikseli ei täytä vaatimuksiasi.

Tee näin

1. Luo mukautettu pikseli, joka tilaa vaadittavat vakiomuotoiset ja mukautetut asiakastapahtumat.
  2. Poista tai korvaa aiemmin lisätty pikselin koodi liquid-tiedostoistasi tai kassa-asetusten lisäkomentosarjoista. Voit tehdä seuraavia toimenpiteitä:

3. Lisää mukautettu pikseli kauppaasi.

4. Yhdistä mukautettu pikselisi.

Vanhan pikselikoodin löytäminen

Jotta voit siirtää vanhan pikselisi, sinun täytyy etsiä vanha pikselikoodisi, jotta voit poistaa sen tai muokata sitä. Useimmissa pikseleissä on kaksi komponenttia, jotka sinun täytyy löytää:

• perus-Javascript-SDK
  • vähintään yksi toiminto asiakastapahtumien seurantaa varten

Vanhan pikselin Javascript SDK:n esiintymien etsiminen

Javascript SDK on pikselin peruskoodijoukko, joka lataa pikselin toiminnot. Se on yleensä ensimmäinen koodinpätkä, joka sinun täytyy lisätä verkkokauppaasi, kun lisäät pikselin.

Javascript SDK sijoitetaan usein ylätunnisteeseen, ja löydät sen kassa-asetuksista kohdasta theme.liquid ja Lisäkomentosarjat.

Asiakastapahtumien keräämiseen käytetyn vanhan pikselin koodin etsiminen

Jotta löydät asiakastapahtumien seurantaan käytetyn vanhan pikselin, tarkista kolmannen osapuolen pikselin ohjeista, missä asiakastapahtumat sijaitsevat, jotta tiedät, mistä niitä kannattaa etsiä. Meta-pikselissä on esimerkiksi menetelmä, jonka nimi on fbq(), kun taas Google-pikseleissä on usein käytössä gtag() tai dataLayer.push().

Löydät tämän koodin yleensä teemasi liquid-tiedostoista ja kassa-asetusten lisäkomentosarjoista.

Vanhan pikselikoodin poistaminen tai korvaaminen

Kun olet löytänyt vanhan pikselikoodisi, sinun täytyy joko poistaa se tai korvata se Shopifyn Shopify.analytics.publish()-metodilla riippuen siitä, minkälaista tapahtumaa pikseli seuraa:

• Voit poistaa kaikki löytämäsi Javascript-SDK:n esiintymät.
  • Jos vanha pikseli seuraa vakiomuotoista asiakastapahtumaa, ja lisättävä mukautettu pikseli tai sovelluspikseli tukee vakiomuotoisen asiakastapahtuman keräämistä, poista pikselin koodi.
  • Jos vanha pikseli seuraa mukautettua asiakastapahtumaa, ja lisättävä mukautettu pikseli tai sovellus tukee mukautetun asiakastapahtuman keräämistä, korvaa pikselin koodi.

Esimerkki vanhasta pikselikoodista, joka seuraa ei-vakiomuotoisia asiakastapahtumia:

<script>fbq("trackCustom", "my_custom_event");</script>

Esimerkki koodista, jolla se korvataan:

<script>Shopify.analytics.publish("my_custom_event");</script>

Jos luot mukautetun pikselin, lisää koodi, joka tilaa mukautetun tapahtuman, esimerkiksi:

analytics.subscribe("my_custom_event", event => { fbq("trackCustom", "my_custom_event"); });