Tilpass og oppgrader takke- og bestillingsstatussidene

Du kan bruke Shopify-kassen til å godta bestillinger og motta betalinger, uansett hvor du selger på nett. Med redigeringsprogrammet for kasse og kontoer kan du tilpasse takke- og bestillingsstatussidene på en måte som er kompatibel med fremtidige oppgraderinger, og som fungerer med Shop Pay.

Hvis du ikke har noen eksisterende tilpasninger i kassen, fullføres oppgraderingen automatisk uten at du trenger å gjøre noe mer. Hvis du har eksisterende tilpasninger i kassen, som for eksempel ytterligere skript eller apper som tilpasser takke- eller bestillingsstatussidene, må du gjenskape tilpasningene manuelt ved hjelp av kompatible apper og redigeringsprogrammet for kasse og kontoer, og deretter aktivere sidene for å fullføre oppgraderingen.

Oppgrader takke- og bestillingsstatussidene

Du må gjennomføre følgende trinn for å oppgradere takke- og bestillingsstatussidene:

1. Gå gjennom eksisterende tilpasninger av ytterligere skript.
  2. Gå gjennom listen over installerte apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene.
  3. Gjenskap kassetilpasninger.
  4. Fullfør oppgraderingen ved å aktivere de nye takke- og bestillingsstatussidene.

Trinn 1: Gå gjennom eksisterende tilpasninger med ytterligere skript på bestillingsstatussiden

Åpne din personaliserte rapport for å gå gjennom eksisterende tilpasninger som er opprettet med ytterligere skript på bestillingsstatussiden.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Vis tilpasningsrapporten i seksjonen Konfigurasjoner.

3. På siden Tilpasningsrapport får du en analyse over ytterligere skript, inkludert følgende data:

• Tilpasningskategori, som for eksempel Konverteringspiksler eller Bestillingssporing
    • Navn og beskrivelse på tilpasningen
    • Kildefil, som for eksempel ytterligere skript
    • Veiledning for å gjenskape tilpasningen i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer

Trinn 2: Gjennomgå eksisterende tilpasninger som er opprettet med apper

For å fortsette å bruke tilpasninger for takke- og bestillingsstatussidene som er opprettet med apper, må appen levere kompatible tilpasninger som bruker appblokker og piksler. For apper som er oppdatert til å inkludere kompatible tilpasninger, kan du følge konfigurasjonsinstruksjonene for å komme i gang.

Apper med inkompatible funksjoner inkluderes ikke i tilpasningsrapporten, så du må gå gjennom appene manuelt for å finne ut hvilke apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene. Når du har identifisert hvilke apper som tilpasser disse sidene, må du sikre at tilpasningene er kompatible med de nye funksjonene for kasse og kontoer.

Finn ut mer om tilpasning av kassen med apper.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Gå gjennom eventuelle installerte apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene.
  3. Åpne appen for å se instruksjoner til oppretting av tilpasninger ved hjelp av kompatible tilpasningsfunksjoner: appblokker og piksler.
  4. Hvis appen ikke inneholder kompatible funksjoner, må du gjøre en av følgende:
    • Ta kontakt med apputvikleren for å finne ut når kompatible funksjoner blir tilgjengelig.
    • Installer en alternativ app med kompatible tilpasningsfunksjoner.

Trinn 3: Gjenskap tilpasningene

Hvordan du gjenskaper tilpasningene avhenger av hva slags tidligere tilpasninger du har gjort på takke- og bestillingsstatussidene.

For å gjenskape eksisterende tilpasninger som er gjort med ytterligere skript på bestillingsstatussiden, må du bruke piksler eller kompatible apper. For å gjenskape visuelle eller funksjonelle tilpasninger som er gjort med apper, må du bruke appblokker eller piksler. Åpne de eksisterende appene for tilpasning av takke- og bestillingsstatussiden for å se instruksjoner til hvordan du oppretter tilpasninger med disse kompatible funksjonene.

Hvis en app ikke tilbyr kompatible tilpasningsfunksjoner med appblokker og piksler, må du kontakte apputvikleren eller installere en annen app.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Tilpass ved siden av kassekonfigurasjonen du ønsker å tilpasse i seksjonen Konfigurasjoner.

3. Klikk på tannhjulikonet i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer for å åpne sidefeltet Innstillinger.

4. Tilpass stilen i kassen ved hjelp av redigeringsprogrammet for kasse og kontoer.

5. Bruk app- eller egendefinerte piksler for å legge til sporingspiksler på sidene dine igjen. Følg trinnene for å migrere gamle sporingspiksler til enten en app-piksel eller en egendefinert piksel.

6. For å legge til grensesnittutvidelser som tilpasser utseendet og funksjonaliteten på betalingssidene, må du installere en kompatibel app og aktivere den i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer.

7. Forhåndsvis endringene i kassen.

Trinn 4: Aktiver og publiser takke- og bestillingsstatussidene

Når tilpasningene er gjenskapt, må du aktivere takke- og bestillingsstatussidene for å fullføre oppgraderingen av kassen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Tilpass ved siden av kassekonfigurasjonen du ønsker å tilpasse i seksjonen Konfigurasjoner.

3. Når du er klar til å fullføre oppgraderingen, går du til Takke- eller Bestillingsstatus-siden i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer ved hjelp av sidevelgeren.

4. Klikk på seksjonsikonet for å åpne sidefeltet Seksjoner, og klikk deretter på Publiser.

5. Klikk på Lagre.

6. Kontroller at inkompatible tilpasninger erstattes for å fullføre oppgraderingen.

Valgfritt: Tilbakestill takke- og bestillingsstatussidene til å bruke ytterligere skript og apper

Butikker som tidligere har opprettet tilpasninger med ytterligere skript og apper på bestillingsstatussiden med inkompatible tilpasningsfunksjoner kan tilbakestille til disse tilpasningene. For å tilbakestille, går du til Innstillinger > Kasse og klikker på Tilbakestill i seksjonen Bestillingsstatusside.