Oppgrader kassen for å få tilgang til tilpasningsfunksjoner

Du kan bruke Shopify-kassen til å godta bestillinger og motta betalinger, uansett hvor du selger på nett. Med redigeringsprogrammet for kasse og kontoer kan du tilpasse kasse-, takke- og bestillingsstatussidene på en måte som er kompatibel med fremtidige oppgraderinger, og som fungerer med Shop Pay.

Hvis du ikke har noen eksisterende tilpasninger i kassen, fullføres oppgraderingen automatisk uten at du trenger å gjøre noe mer. Hvis du har eksisterende tilpasninger i kassen, som for eksempel ytterligere skript eller apper som tilpasser takke- eller bestillingsstatussidene, må du gjenskape tilpasningene manuelt ved hjelp av kompatible apper og redigeringsprogrammet for kasse og kontoer, og deretter aktivere sidene for å fullføre oppgraderingen.

Oppgrader de tilpassede takke- og bestillingsstatussidene

Du må gjennomføre følgende trinn for å oppgradere de tilpassede takke- og bestillingsstatussidene:

1. Gå gjennom eksisterende tilpasninger av ytterligere skript.
  2. Gå gjennom listen over installerte apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene.
  3. Gjenskap kassetilpasninger.
  4. Fullfør oppgraderingen ved å aktivere de nye takke- og bestillingsstatussidene.

Trinn 1: Gå gjennom eksisterende tilpasninger med ytterligere skript på bestillingsstatussiden

Åpne din personaliserte rapport for å gå gjennom eksisterende tilpasninger som er opprettet med ytterligere skript på bestillingsstatussiden.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Vis tilpasningsrapporten i seksjonen Konfigurasjoner.

3. På siden Tilpasningsrapport får du en analyse over ytterligere skript, inkludert følgende data:

• Tilpasningskategori, som for eksempel Konverteringspiksler eller Bestillingssporing
    • Navn og beskrivelse på tilpasningen
    • Kildefil, som for eksempel ytterligere skript
    • Kodelinjene der tilpasningen starter og slutter
    • Veiledning for å gjenskape tilpasningen i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer
    • Kompatible apper som passer med den eksisterende tilpasningen
    • Ytterligere apper som passer kategorien for en tilpasning

Trinn 2: Gå gjennom eksisterende tilpasninger som er opprettet med inkompatible apper

For å gå gjennom eksisterende tilpasninger som er opprettet med inkompatible apper, må du gå gjennom listen med installerte apper og identifisere apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene. Inkompatible apper er også oppført i tilpasningsrapporten, sammen med anbefalte alternativer.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Gå gjennom eventuelle installerte apper som tilpasser takke- og bestillingsstatussidene.

Når du har identifisert hvilke apper som ikke er kompatible, må du velge nye apper som er kompatible med den nye kasse- og kontofunksjonaliteten. Finn ut mer om tilpasning av kassen med apper.

Trinn 3: Gjenskap tilpasningene

Hvordan du gjenskaper tilpasningene avhenger av hva slags tidligere tilpasninger du har gjort på takke- og bestillingsstatussidene.

For å gjenskape eksisterende tilpasninger som er gjort med ytterligere skript på bestillingsstatussiden, kan du bruke piksler eller kompatible apper. For å gjenskape tilpasninger som er gjort med inkompatible apper, kan du laste ned en kompatibel app og legge til appblokker med redigeringsprogrammet for kasse og kontoer.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Tilpass ved siden av kassekonfigurasjonen du ønsker å tilpasse i seksjonen Konfigurasjoner.

3. Klikk på tannhjulikonet i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer for å åpne sidefeltet Innstillinger.

4. Tilpass stilen i kassen ved hjelp av redigeringsprogrammet for kasse og kontoer.

5. Bruk app- eller egendefinerte piksler for å legge til sporingspiksler på sidene dine igjen. Følg trinnene for å migrere gamle sporingspiksler til enten en app-piksel eller en egendefinert piksel.

6. For å legge til grensesnittutvidelser som tilpasser utseendet og funksjonaliteten på betalingssidene, må du installere en kompatibel app og aktivere den i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer.

7. Forhåndsvis endringene i kassen.

Trinn 4: Aktiver og publiser takke- og bestillingsstatussidene

Når tilpasningene er gjenskapt, må du aktivere takke- og bestillingsstatussidene for å fullføre oppgraderingen av kassen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Kasse.

2. Klikk på Tilpass ved siden av kassekonfigurasjonen du ønsker å tilpasse i seksjonen Konfigurasjoner.

3. Når du er klar til å fullføre oppgraderingen, går du til Takke- eller Bestillingsstatus-siden i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer ved hjelp av sidevelgeren.

4. Klikk på seksjonsikonet for å åpne sidefeltet Seksjoner, og klikk deretter på Publiser.

5. Klikk på Lagre.

6. Kontroller at inkompatible tilpasninger erstattes for å fullføre oppgraderingen.

Valgfritt: Tilbakestill takke- og bestillingsstatussidene til å bruke ytterligere skript og inkompatible apper

Butikker som tidligere har opprettet tilpasninger med ytterligere skript og inkompatible apper på bestillingsstatussiden, kan tilbakestille til disse tilpasningene. For å tilbakestille, går du til Innstillinger > Kasse og klikker på Tilbakestill i seksjonen Bestillingsstatusside.