Tilpas og opgrader siderne Tak og Ordrestatus

Du kan bruge Shopify Checkout til at acceptere ordrer og modtage betalinger, uanset hvor du sælger online. Du kan bruge betalings- og kontoeditoren til at tilpasse siderne Tak og Ordrestatus på en måde, som er kompatibel med fremtidige opgraderinger og fungerer sammen med Shop Pay.

Hvis du ikke har nogen eksisterende tilpasninger i din betalingsproces, fuldføres din opgradering automatisk, uden at du behøver at foretage yderligere handlinger. Hvis du har eksisterende tilpasninger i din betalingsproces, såsom yderligere scripts eller apps, der tilpasser dine takke- eller ordrestatussider, skal du manuelt genoprette dine tilpasninger ved hjælp af kompatible apps og betalings- og kontoeditoren og derefter aktivere siderne for at fuldføre din opgradering.

Opgrader siderne Tak og Ordrestatus

Hvis du vil opgradere siderne Tak og Ordrestatus, skal du gennemføre følgende trin:

1. Gennemgå dine eksisterende tilpasninger af yderligere scripts.
  2. Gennemgå din liste over installerede apps, der tilpasser dine takke- og ordrestatussider.
  3. Genskab dine betalingstilpasninger.
  4. Gennemfør opgraderingen ved at aktivere dine nye takke- og ordrestatussider.

Trin 1: Gennemgå dine eksisterende tilpasninger af yderligere scripts for ordrestatussiden

Se din personlige rapport, hvis du vil gennemgå eksisterende tilpasninger, der er oprettet med yderligere scripts på ordrestatussiden.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se din rapport over tilpasninger i afsnittet Konfigurationer.

3. Du modtager en analyse af dine yderligere scripts på siden Tilpasningsrapport, herunder følgende data:

• Tilpasningskategorien, f.eks. konverteringspixels eller ordresporing
    • Tilpasningens navn og beskrivelse
    • Kildefil, f.eks. yderligere scripts
    • Vejledning til hvordan du genopretter tilpasningen i betalings- og kontoeditoren

Trin 2: Gennemgå dine eksisterende tilpasninger, der er oprettet med apps

Hvis du fortsat vil bruge tilpasninger af takke- og ordrestatussiden, som er oprettet med apps, skal en app levere kompatible tilpasninger, der bruger appblokke og pixels. Til apps, der er blevet opdateret, så de indeholder kompatible tilpasninger, kan du følge vejledningen til installation for at komme i gang.

Apps med inkompatible funktioner er ikke inkluderet i din tilpasningsrapport, så du skal gennemgå dine apps manuelt for at finde ud af, hvilke der tilpasser takkesiden og ordrestatussiden. Når du har identificeret, hvilke apps der tilpasser disse sider, skal du sikre dig, at dine tilpasninger er kompatible med den nye betalings- og kontooplevelse.

Få mere at vide om tilpasning af din betaling med apps.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Gennemgå alle installerede apps, der tilpasser takke- og ordrestatussiderne.
  3. Åbn appen for at få adgang til vejledning til oprettelse af tilpasninger ved hjælp af kompatible tilpasningsfunktioner: appblokke og pixels.
  4. Hvis appen ikke tilbyder kompatible funktioner, skal du udføre en af følgende handlinger:
    • Kontakt appudvikleren for at få mere at vide om, hvornår der tilbydes kompatible funktioner.
    • Installer en alternativ app med kompatible tilpasningsfunktioner.

Trin 3: Genskab dine tilpasninger

Den måde, du genopretter dine tilpasninger, afhænger af, hvilken type tilpasninger du tidligere havde på dine takke- og ordrestatussider.

Brug pixels eller kompatible apps for at genoprette eksisterende tilpasninger, der er foretaget med ordrestatussiden. Brug appblokke eller pixels for at genoprette visuelle eller funktionelle tilpasninger, der er foretaget med apps. Åbn dine eksisterende apps til tilpasning af takke- og ordrestatussiden for at få adgang til vejledning til oprettelse af tilpasninger ved hjælp af disse kompatible funktioner.

Hvis en app ikke tilbyder kompatible tilpasningsfunktioner ved hjælp af appblokke eller pixels, skal du kontakte appudvikleren eller installere en alternativ app.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. I betalings- og kontoeditoren skal du klikke på tandhjulsikonet for at få adgang til sidebjælken Indstillinger.

4. Tilpas stilen for din betaling ved hjælp af betalings- og kontoeditoren.

5. Hvis du vil føje sporingspixels til dine sider igen, skal du bruge en app eller tilpassede pixels. Følg trinnene for at migrere dine gamle sporingspixel til enten en app-pixel eller tilpasset pixel.

6. Hvis du vil tilføje grænsefladeudvidelser, der tilpasser udseendet og funktionaliteten på dine betalingssider, skal du installere en kompatibel app og aktivere den i betalings- og kontoeditoren.

7. Se en forhåndsvisning af dine ændringer af din betalingsproces.

Trin 4: Aktivér og udgiv dine takke- og ordrestatussider

Når dine tilpasninger er blevet genoprettet, skal du aktivere dine takke- og ordrestatussider for at fuldføre opgraderingen af betalingsprocessen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Når du er klar til at fuldføre din opgradering, skal du gå til siden takke- eller ordrestatussiden i betalings- og kontoeditoren ved hjælp af sidevælgeren.

4. Klik på afsnit-ikonet for at åbne sidebjælken Afsnit, og klik derefter på Udgiv.

5. Klik på Gem.

6. Bekræft, at de inkompatible tilpasninger bliver erstattet for at fuldføre din opgradering.

Valgfrit: Skift dine takke- og ordrestatussider tilbage for at bruge yderligere scripts og apps

Butikker, der tidligere har oprettet tilpasninger med yderligere scripts til ordrestatussiden og apps med inkompatible tilpasningsfunktioner, kan skifte tilbage til at bruge disse tilpasninger. Hvis du vil skifte tilbage, skal du gå til Indstillinger > Betaling og klikke på Skift tilbage i afsnittet Ordrestatusside.