Opgrader din betalingsproces for at få adgang til tilpasningsfunktioner

Du kan bruge Shopifys betalingsproces til at acceptere ordrer og modtage betalinger, uanset hvor du sælger online. Med betalings- og kontoeditoren kan du tilpasse betalings-, takke- og ordrestatussider på en måde, som er kompatibel med fremtidige opgraderinger og fungerer sammen med Shop Pay.

Hvis du ikke har nogen eksisterende tilpasninger i din betalingsproces, fuldføres din opgradering automatisk, uden at du behøver at foretage yderligere handlinger. Hvis du har eksisterende tilpasninger i din betalingsproces, såsom yderligere scripts eller apps, der tilpasser dine takke- eller ordrestatussider, skal du manuelt genoprette dine tilpasninger ved hjælp af kompatible apps og betalings- og kontoeditoren og derefter aktivere siderne for at fuldføre din opgradering.

Opgrader dine tilpassede takke- og ordrestatussider

Hvis du vil opgradere dine tilpassede takke- og ordrestatussider, skal du udføre følgende trin:

1. Gennemgå dine eksisterende tilpasninger af yderligere scripts.
  2. Gennemgå din liste over installerede apps, der tilpasser dine takke- og ordrestatussider.
  3. Genskab dine betalingstilpasninger.
  4. Gennemfør opgraderingen ved at aktivere dine nye takke- og ordrestatussider.

Trin 1: Gennemgå dine eksisterende tilpasninger af yderligere scripts for ordrestatussiden

Se din personlige rapport, hvis du vil gennemgå eksisterende tilpasninger, der er oprettet med yderligere scripts på ordrestatussiden.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Se din rapport over tilpasninger i afsnittet Konfigurationer.

3. Du modtager en analyse af dine yderligere scripts på siden Tilpasningsrapport, herunder følgende data:

• Tilpasningskategorien, f.eks. konverteringspixels eller ordresporing
    • Tilpasningens navn og beskrivelse
    • Kildefil, f.eks. yderligere scripts
    • Kodelinjer, hvor tilpasningen starter og slutter
    • Vejledning til hvordan du genopretter tilpasningen i betalings- og kontoeditoren
    • Kompatible apps, der matcher din eksisterende tilpasning
    • Yderligere apps, der matcher en tilpasnings kategori

Trin 2: Gennemgå dine eksisterende tilpasninger, der er oprettet med inkompatible apps

Hvis du vil gennemgå eksisterende tilpasninger, der er oprettet med inkompatible apps, skal du gennemgå din liste over installerede apps for at identificere apps, der tilpasser takke- og ordrestatussiderne. Inkompatible apps vises også i tilpasningsrapporten sammen med anbefalede alternativer.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Gennemgå alle installerede apps, der tilpasser takke- og ordrestatussiderne.

Når du har identificeret, hvilke apps der ikke er kompatible, skal du vælge nye apps, som er kompatible med den nye betalings- og kontooplevelse. Få mere at vide om tilpasning af din betaling med apps.

Trin 3: Genskab dine tilpasninger

Den måde, du genopretter dine tilpasninger, afhænger af, hvilken type tilpasninger du tidligere havde på dine takke- og ordrestatussider.

Brug pixels eller kompatible apps til at genoprette eksisterende tilpasninger, der er foretaget med yderligere scripts til ordrestatussiden. Hvis du vil genoprette tilpasninger, der er foretaget med inkompatible apps, skal du downloade en kompatibel app og tilføje app-blokke med betalings- og kontoeditoren.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. I betalings- og kontoeditoren skal du klikke på tandhjulsikonet for at få adgang til sidebjælken Indstillinger.

4. Tilpas stilen for din betaling ved hjælp af betalings- og kontoeditoren.

5. Hvis du vil føje sporingspixels til dine sider igen, skal du bruge en app eller tilpassede pixels. Følg trinnene for at migrere dine gamle sporingspixel til enten en app-pixel eller tilpasset pixel.

6. Hvis du vil tilføje grænsefladeudvidelser, der tilpasser udseendet og funktionaliteten på dine betalingssider, skal du installere en kompatibel app og aktivere den i betalings- og kontoeditoren.

7. Se en forhåndsvisning af dine ændringer af din betalingsproces.

Trin 4: Aktivér og udgiv dine takke- og ordrestatussider

Når dine tilpasninger er blevet genoprettet, skal du aktivere dine takke- og ordrestatussider for at fuldføre opgraderingen af betalingsprocessen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Når du er klar til at fuldføre din opgradering, skal du gå til siden takke- eller ordrestatussiden i betalings- og kontoeditoren ved hjælp af sidevælgeren.

4. Klik på afsnit-ikonet for at åbne sidebjælken Afsnit, og klik derefter på Udgiv.

5. Klik på Gem.

6. Bekræft, at de inkompatible tilpasninger bliver erstattet for at fuldføre din opgradering.

Valgfrit: Skift dine takke- og ordrestatussider tilbage for at bruge yderligere scripts og inkompatible apps

Butikker, der tidligere har oprettet tilpasninger med yderligere scripts til ordrestatussiden og inkompatible apps, kan skifte tilbage til at bruge disse tilpasninger. Hvis du vil skifte tilbage, skal du gå til Indstillinger > Betaling og klikke på Skift tilbage i afsnittet Ordrestatusside.