Aktivere Amazon Pay med Shopify Payments

Amazon Pay med Shopify Payments er en rask, enkel og pålitelig måte kundene kan gjøre kjøp i nettbutikken på ved å bruke betalings- og leveringsinformasjon lagret i Amazon-kontoen deres.

Det er ingen tilleggsavgift for bruk av Amazon Pay med Shopify Payments, og du kan administrere bestillinger som bruker Amazon Pay gjennom Shopify-administrator. Finn ut mer om sikre betalinger med Amazon Pay.

Kvalifisering

For å bruke Amazon Pay med Shopify Payments må du være basert i USA, selge i USD og ha Shopify Payments aktivert. Se Amazons kundeavtale og retningslinjer for mer informasjon om kvalifikasjonskrav.

Aktiver Amazon Pay med Shopify Payments

Hvis du vil begynne å bruke Amazon Pay, kan du aktivere det gjennom Shopify Payments. For å bruke Amazon Pay med Shopify Payments må butikken oppfylle følgende krav:

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.
  3. Velg Amazon Pay i seksjonen Lommebøker.
  4. Klikk på Lagre

Når du har godtatt å gi Shopify-butikken tilgang til Amazon Payments-forhandlerkontoen, vises Amazon Pay som en aktiv betalingsleverandør i seksjonen Shopify Payments.

Du trenger ikke å bruke Amazon Pay-forhandlerkontoen i Amazon Seller Central til å administrere nye transaksjoner og rapportering. I stedet administreres alle transaksjoner og rapportering for Amazon Pay med Shopify Payments in Shopify-administrator, og er underlagt Shopify Payments-prisene. Finn ut mer om Amazon Pay med Shopify Payments.

Amazon Pay-tredjepartsintegrasjon

Amazon Pay-tredjepartsintegrasjonen støttes ikke lenger, og kan ikke installeres hvis bedriften din er lokalisert i USA.

Hvis butikken din ikke er lokalisert i USA, kan du installere Amazon Pay-tredjepartsintegrasjonen.

Avhengig av butikkens Shopify-abonnement og din region, dersom du bruker Amazon Pay-tredjepartsintegrasjonen kan transaksjoner som behandles gjennom Amazon Pay være underlagt tredjepartstransaksjonsgebyrer. Buy with Prime er ikke kompatibelt med Amazon Pay-tredjepartsintegrasjonen.

Når du bruker tredjepartsintegrasjonen, får du betalt av Amazon i stedet for gjennom Shopify Payments.

Finn ut mer om tredjepartstransaksjonsgebyrer og hvordan du får betalt. Hvis du trenger Amazon-hjelp, kan du se hjelpesenteret for Amazon Pay.

Deaktiver Amazon Pay med Shopify Payments

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.
  3. Opphev valget for Amazon Pay i seksjonen Lommebøker.
  4. Klikk på Deaktiver i dialogboksen Deaktiver Amazon Pay.
  5. Klikk på Lagre.

Få betalt

Når du aktiverer Amazon Pay med Shopify Payments, betales utbetalingene for Amazon Pay-transaksjoner gjennom Shopify Payments. Du vil ikke lenger motta utbetalings- eller transaksjonsdetaljer fra Amazon.

Når du har innhentet betaling for en bestilling som er lagt inn med Amazon Pay, mottar du betaling for bestillingen på den neste Shopify Payments-utbetalingen. Du kan se en bestemt utbetaling for å se detaljer om hver transaksjon som er inkludert i utbetalingen. Finn ut mer om å motta betalinger gjennom Shopify Payouts.

For å finne mer informasjon om Amazon Pay-behandlingsgebyrer du blir belastet, kan du gå til Innstillinger > Betalinger fra Shopify-administrator.

Priser

Når du har aktivert Amazon Pay med Shopify Payments, gjelder ikke lenger den gjeldende Amazon Pay-prisavtalen. I stedet er alle Amazon Pay-transaksjoner underlagt Shopify Payments-prisavtalen. Det er ingen tilleggsavgift for Amazon Pay-transaksjoner.

Kundeopplevelse

Etter at du har akivert Amazon Pay kan kvalifiserte kunder velge Amazon Pay i kassen. Betalingsprosessen bygges inn på kassesiden som standard, slik at kundene kan fullføre bestillingene uten å måtte forlate nettbutikken.

Kunder som velger Amazon Pay får tilgang til leveringsadressen og betalingsinformasjonen som er lagret på Amazon-kontoen for å fullføre kjøpet sitt med en hurtigkasse. Fakturerings- og leveringsadressen deles med Shopify. Finn ut mer om hurtigkasser.

Håndtering av krav

Eventuelle krav som gjøres for Amazon Pay-kjøp mot A-til-z-garantien håndteres av Amazon. Hvis du mottar en e-postmelding fra Amazon om en tvist, har du syv dager på å svare direkte på e-postmeldingen, eller på å fylle ut representasjonsskjemaet i Amazon Seller Central med eventuell dokumentasjon eller påkrevde opplysninger. Du kan logge på Amazon Seller Account din for å finne mer informasjon om tvisten.