Fjern et underdomæne

Når du fjerner et underdomæne fra din butik, kan det have indvirkning på, hvordan din butik opsættes, eller hvordan kunderne finder din butik. Du kan ikke fjerne et underdomæne, hvis det er det primære domæne.

Inden du fjerner underdomænet, skal du bekræfte, at det ikke bruges til at finde specifikke sider i din butik, og at det ikke er dit primære domæne.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.

2. Klik på det underdomæne, du vil fjerne.

3. Klik på Slet underdomæne.

4. Klik på Fjern for at bekræfte