Een subdomein verwijderen

Wanneer je een subdomein uit je winkel verwijdert, kan dit gevolgen hebben voor de configuratie van je winkel of voor de manier waarop klanten je winkel vinden. Als een subdomein je primaire domein is, kun je het niet verwijderen.

Voordat je het subdomein verwijdert, controleer je of het niet in je winkel wordt gebruikt om bepaalde pagina's te vinden en of het niet het primaire domein is.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Domeinen.

2. Klik op het subdomein dat je wilt verwijderen.

3. Klik op Subdomein verwijderen.

4. Klik op Verwijderen om dit te bevestigen.