Extern domeinen verwijderen

Als je een extern domein dat aan je webshop is gekoppeld niet meer wil gebruiken, kun je dit verwijderen via het Shopify-beheercentrum. Als het externe domein je primaire domein is, kun je het pas verwijderen als je je primaire domein wijzigt.

Nadat je een extern domein hebt verwijderd, kun je de DNS-instellingen in je account bij de externe domeinprovider wijzigen, zodat het naar een andere website verwijst.

Als je het domein van een externe partij weer wil gebruiken voor je Shopify-winkel nadat je het hebt verwijderd, kun je het domein opnieuw koppelen in het Shopify-beheercentrum.