Poista kolmannen osapuolen verkkotunnukset

Jos et enää halua käyttää Shopify-kauppaan yhdistettyä kolmannen osapuolen verkkotunnusta, voit poistaa sen Shopify Adminissa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Valitse Kolmannen osapuolen verkkotunnukset ‑kohdasta verkkotunnus, jonka haluat poistaa.
  3. Seuraavat vaihtoehdot:

• Jos tilisi sopimus on Basic Shopify, klikkaa Poista.
    • Jos tilisi sopimus on Shopify-, Advanced Shopify - tai Shopify Plus -sopimus, klikkaa Hallinnoi > Poista.
  4. Vahvista klikkaamalla uudelleen Poista.

Kun olet poistanut kolmannen osapuolen verkkotunnuksen, voit muuttaa verkkotunnuspalvelussa olevan tilisi DNS-asetuksia niin, että se osoittaa toiseen verkkosivustoon. Jos haluat ottaa aiemmin poistamasi verkkotunnuksen uudelleen käyttöön Shopify-kaupassasi, voit yhdistää sen uudelleen sen Shopify Adminissa.