Fjerne et underdomene

Når du fjerner et underdomene fra butikken kan det påvirke konfigurasjonen av butikken eller hvordan kundene finner frem til butikken. Du kan ikke fjerne et underdomene hvis det er det primære domenet.

Før du fjerner underdomenet må du kontrollere at det ikke brukes i butikken for å finne frem til bestemte sider, og at det ikke er det primære domenet.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Domener.

2. Klikk på underdomenet du vil fjerne.

3. Klikk Slett underdomene.

4. Klikk på Fjern for å bekrefte.