Compatibele hardware voor QuickBooks-merchants

De hardware die je voor QuickBooks POS gebruikt, is mogelijk niet compatibel met Shopify POS. Op deze pagina kun je vinden welke hardware wordt ondersteund door Shopify POS.

Compatibele hardware

In de volgende tabel zie je welke Intuit POS-hardware door Shopify POS wordt ondersteund. Je hebt niet noodzakelijk alle hardware nodig, maar een apparaat voor het weergeven van transacties en een kaartlezer zijn minimale vereisten voor het gebruik van Shopify POS.

Aanbevolen Shopify-hardware voor QuickBooks-merchants
Hardwaretype Intuit-hardware Shopify-hardware (komt in aanmerking voor promoties)
Kaartlezer Ingencio TETRA 5000 Shopify-chipkaartlezer en Shopify-dock voor chipkaartlezer
Tabletstandaard Desktop Eddy-tabletstandaard of Shopify Retail-standaard
Barcodescanner Zebra 2D DS2208 Zebra 2D DS2208
Bonprinter Star Micronics TSP143III USB, ook wel Star Micronics TSP100, Star Micronics TSP100III of Star Micronics TSP143III genoemd Star Micronics TSP143III WIFI en Star Micronics TSP143III Bluetooth
Kassalade Star Micronics 16" kassalade (CD3) Star Micronics 16" kassalade (CD3)
Labelprinter Zebra ZD410 of Zebra ZD411 Zebra ZD421
Transactiedisplay POSX XP8200 Mobiel apparaat (iPad, iPhone, Android-telefoon of -tablet)

Bonprinters

Shopify POS ondersteunt geen bonprinters met een USB-aansluiting, zoals de Star Micronics TSP100IIIU (USB)-collectieprinters. Als je een mPOP-versie bonprinter gebruikt, is deze versie alleen compatibel met Shopify POS wanneer je een Bluetooth-verbinding gebruikt.

Je kunt een andere TSP143III-model bonprinter kiezen die door Shopify wordt aangeboden. Shopify raadt de Star Micronics TSP143III WIFI-bonprinter aan voor naadloze en betrouwbare connectiviteit.

Kassascherm

Een kassascherm is een apparaat dat op een iPad lijkt en verbinding maakt met het POS-systeem van de kassa. Een kassa met een touch screen is een combinatie van hardware en software met meerdere functies, zoals extra betaalmethoden, voorraadsynchronisatie van meerdere verkoopkanalen, instellingen voor fulfilment van bestellingen, en nog veel meer.

Als je van een traditionele kassa naar een kassa met touch screen overstapt, bekijk dan dit blogartikel waarin wordt uitgelegd wat een kassa met touch screen is en hoe je deze kunt gebruiken.

Compatibiliteit van kassaladen

Als je een bestaande Star Micronics 16"-kassalade (CD3) hebt die je gebruikt met de QuickBooks Desktop POS, is het misschien nodig dat je een nieuwe kassalade koopt. De Star Micronics 16"-kassalade (CD3) is compatibel met alle Star Micronics-bonprinters in de Shopify Hardware Store.

Hardware-installatie en probleemoplossing

Raadpleeg Hardware voor Shopify POS om je hardware in te stellen of problemen op te lossen met Shopify POS.