Checklist voor de migratie en integratie van QuickBooks Desktop POS

Deze checklist bevat alle stappen die nodig zijn voor de migratie van QuickBooks Desktop POS naar Shopify en de integratie van de QuickBooks Desktop-boekhoudsoftware met Shopify. Het is misschien handig om deze checklist af te drukken of als pdf te downloaden, zodat je deze kunt raadplegen tijdens de migratie- en integratieprocessen.

Aan de slag met Shopify

Gemiddelde tijd om te voltooien: 30 minuten–1 uur.

Voer de volgende taken uit om aan de slag te gaan met Shopify:

QuickBooks Desktop POS migreren naar Shopify

Gemiddelde tijd om te voltooien: 45 minuten–4 uur.Hoelang de migratie duurt, is afhankelijk van veel factoren, zoals de QuickBooks Desktop POS-installatie, de hoeveelheid gegevens die je migreert of het aantal locaties.

Voer de volgende taken uit om je QuickBooks Desktop POS-gegevens naar Shopify te migreren:

Nadat de migratie is voltooid, ontvang je een e-mail.

QuickBooks Desktop-boekhoudsoftware integreren met Shopify

Gemiddelde tijd om te voltooien: 45 minuten–1 uur.

Voer de volgende taken uit om je QuickBooks Desktop-boekhoudsoftware te integreren met Shopify:

Als je de financiële gegevens en verkoopinformatie van de QuickBooks Desktop-boekhoudsoftware continu wilt synchroniseren, laat je de QuickBooks Desktop Connector-app na de integratie gewoon in het Shopify-beheercentrum staan.

De Shopify POS-app instellen en compatibele hardware bestellen

Gemiddelde tijd om te voltooien: 30 minuten.

Nadat je de migratie en integratie hebt voltooid, kun je de Shopify POS-app instellen en compatibele hardware bestellen:

Voorbereidingen om te verkopen op Shopify

Gemiddelde tijd om te voltooien: 2 uur.

Nadat je hardware is binnengekomen, voer je de volgende taken uit: