QuickBooks Desktop POS -järjestelmän siirron ja integroinnin tarkistuslista

Tässä tarkistuslistassa kerrotaan kaikista vaiheista, jotka sinun on suoritettava, jotta voit siirtää tietoja QuickBooks Desktop POS -järjestelmästä Shopifyhin ja integroida QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston Shopifyhin. Tämä tarkistuslista kannattaa tulostaa tai ladata PDF-tiedostona, jotta voit käyttää sitä apuna siirto- ja integrointiprosesseissa.

Shopifyn käytön aloittaminen

Keskimääräinen suoritusaika: 30 minuuttia – yksi tunti.

Jotta voit aloittaa Shopifyn käytön, sinun on suoritettava seuraavat tehtävät:

Tietojen siirtäminen QuickBooks Desktop POS -järjestelmästä Shopifyhin

Keskimääräinen suoritusaika: 45 minuuttia – neljä tuntia. Siirron pituus riippuu monista tekijöistä, kuten QuickBooks Desktop POS -asennuksesta, siirrettävien tietojen määrästä tai toimipaikkojen määrästä.

Jotta voit siirtää QuickBooks Desktop POS -tiedot Shopifyhin, sinun on suoritettava seuraavat tehtävät:

Kun siirto on valmis, saat sähköpostiviestin.

QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston integrointi Shopifyhin

Keskimääräinen suoritusaika: 45 minuuttia – yksi tunti.

Jotta voit integroida QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston Shopifyhin, sinun on suoritettava seuraavat tehtävät:

Jotta voit jatkuvasti synkronoida talous- ja myyntitietosi QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmistosta, sinun on pidettävä QuickBooks Desktop Connector -sovellus asennettuna Shopify Adminiisi integroinnin jälkeen.

Shopify POS -sovelluksen määrittäminen ja yhteensopivan laitteiston tilaaminen

Keskimääräinen suoritusaika: 30 minuuttia.

Kun siirto ja integrointi on valmis, voit määrittää Shopify POS -sovelluksen ja tilata yhteensopivan laitteiston:

Valmistautuminen myymään Shopifyssa

Keskimääräinen suoritusaika: kaksi tuntia.

Kun laitteistosi on saapunut, sinun on suoritettava seuraavat tehtävät: