Tietojen siirtäminen QuickBooks Desktop POS -järjestelmästä Shopify POS -sovellukseen

Kun olet luonut Shopify-tilin, QuickBooks Desktop Connector -sovellus asennetaan automaattisesti kauppaasi. Voit siirtää tätä sovellusta käyttäen QuickBooks Desktop POS -tiedot, kuten asiakkaat, myyjät, varastokohteet ja toimipaikat, Shopify POS -sovellukseen.

Jos haluat siirtää tietoja, vie datatiedostot QuickBooks Desktop Point of Sale -sovelluksesta, hanki Stocky API -avain, lataa datatiedostot Shopifyhin, yhdistä sijaintisi Shopifyssa ja aloita sitten siirto. Siirto voi kestää muutamasta minuutista tuntiin tai kauemminkin POS-asennuksestasi ja tiedoistasi riippuen.

Vaatimukset tietojen siirtämiselle QuickBooks POS -järjestelmästä Shopify POS -sovellukseen:

Seuraavat vaatimukset on täytettävä, jotta voit aloittaa tietojen siirron QuickBooks POS -järjestelmästä Shopify POS -sovellukseen:

Vaihe 1: päivitä QuickBooks Desktop POS versioon 19

Jotta voit siirtää QuickBooks Desktop POS -tiedot Shopifyhin, POS:n on oltava versio 19. Ennen kuin päivität QuickBooks Desktop POS -järjestelmän versioon 19, sinun on katsottava, mikä nykyinen QuickBooks Desktop POS -versiosi on.

Sinun on päivitettävä QuickBooks Desktop POS 30 päivän kokeiluversioon 19. QuickBooks Desktop POS -version 19 30 päivän kokeilu on ilmainen kokeiluversio, mutta et voi pidentää 30 päivän kokeilua. Jos et saa suoritettua siirtoa Shopify POS:ään 30 päivän sisällä, siirrä kokeilun päivitys myöhempään ajankohtaan, jolloin olet valmis suorittamaan siirron. Jos käytät QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmistoa, sinulla on oltava myös tuettu QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston versio, joka helpottaa integrointia Shopifyn kanssa.

Käyttämästäsi QuickBooks Desktop POS -versiosta riippuen päivityspolku voi olla erilainen.

QuickBooks Desktop POS:n päivitys versioon 19
QuickBooks Desktop POS -versiosi Suoritettava toimenpide
QuickBooks Desktop POS -versio 18 tai 12 Päivitä QuickBooks Desktop POS:n versio 30 päivän kokeiluun versiosta 19
QuickBooks Desktop POS 11, 10, 9, 8, 7 tai alempi versio Ota yhteyttä Intuit-tukeen, jos haluat päivittää POS:n käyttäen 30 päivän kokeilua versiosta 19

Päivitä QuickBooks Desktop POS:n versio 18 tai 12 version 19 kokeiluun

1. Tee varmuuskopio nykyisestä POS-tiedostostasi.
  2. Suorita QuickBooks Desktop POS -rahoitusvaihto.
  3. Siirrä tiedot POS-tiedostostasi POS V19 -kokeiluversioon.
  4. Vie POS-tiedosto ja tallenna se Shopify POS:ään siirtoa varten.

Vaihe 2: vie datatiedostot QuickBooks Desktop POS -järjestelmästä

Sinun täytyy viedä QuickBooks-datatiedostot. Voit tuoda tuote-, asiakas- ja varastotietoja sekä myyjän tietoja. Lue lisää QuickBooks-tietojen viennistä.

Jos haluat viedä useita datatiedostoja, toista seuraavat vaiheet ja valitse toinen datatiedosto. Jos esimerkiksi haluat viedä varastokohteet, asiakkaat ja myyjät, tee nämä vaiheet kolme kertaa.

Kun viet datatiedostoja, muista tallentaa ne uusina tiedostoina ja välttää olemassa olevien tiedostojen korvaamista uusilla tiedostoilla.

Vaiheet:

1. Avaa QuickBooks Desktop Point of Sale -sovellus pöytäkoneella.
  2. Klikkaa File (Tiedosto) > Utilities (Hyödykkeet) > Export (Vie).
  3. Valitse vietävä datatiedosto ja klikkaa sitten Next (Seuraava).
  4. Klikkaa Select destination file (Valitse kohdetiedosto) -kentän vieressä Browse (Selaa) ja valitse sen jälkeen tiedostokohde, johon haluat tallentaa datatiedoston.
  5. Valitse Write records to (sheet) (Kirjoita tietueita [taulukkoon]) -kentässä Sheet1 (Taulukko1).
  6. Klikkaa Hallinnoi malleja. Klikkaa Valitse kaikki ja klikkaa sitten Tallenna.
  7. Klikkaa Next (Seuraava) ja sitten Export (Vie).

Kun olet vienyt datatiedoston, siirry määränpäähän, johon tallensit datatiedoston, ja varmista, että sen vienti onnistui.

Vaihe 3: hanki Stockyn API-avain

Stocky on Shopifyn sovellus, jolla hallinnoidaan POS:n varastoa, ostotilauksia, myyjiä ja siirtoja. Stocky API on lisättävä, jotta QuickBooks-tiedot voidaan siirtää Stocky-sovellukseen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Stocky.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Stocky-sovelluksesta Preferences (Asetukset) > API Access (API-pääsy).

5. Kopioi nykyinen avain API Access (API-pääsy) -osiosta.

Vaihe 4: lataa QuickBooks Desktop POS -datatiedostot Shopifyhin

Sinun on lisättävä Stocky API -avain ja sitten ladattava QuickBooks-datatiedostot Shopifyhin.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla QuickBooks Desktop Connector.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa QuickBooks Desktop Connector -sovelluksesta Get started (Aloita).

5. Lataa Upload QuickBooks POS data files (Lataa QuickBooks POS -datatiedostot) -osiosta QuickBooks-datatiedostot:

1. Klikkaa Inventory (Varasto) -osiosta Add data file (Lisää datatiedosto) ja lataa sitten varastokohteiden datatiedosto.
    2. Klikkaa Customers (Asiakkaat) -osiosta Add data file (Lisää datatiedosto) ja lataa sitten asiakkaiden datatiedosto.
    3. Klikkaa Vendors (Myyjät) -osiosta Add data file (Lisää datatiedosto) ja lataa sitten myyjien datatiedosto.
  6. Anna Stocky API -avaimesi Enter your Stocky API key (Anna Stocky API -avain) -osioon.

7. Klikkaa Seuraava.

Vaihe 5: valitse viivakoodien yhdistäminen ja yhdistä sijaintisi

Sinun on valittava Tuotenumero tai UPC, jota haluat käyttää skannattavana viivakoodina Shopify POS -sovelluksessa.Lue lisää viivakoodien ja SKU-koodien käyttämisestä Shopify POS -sovelluksessa.

Sinun on myös yhdistettävä olemassa olevat toimipaikat lataamistasi datatiedostoista Shopifyssa luomiisi sijainteihin. Jokainen rivikohta, kuten QTY1 (Määrä1) tai QTY2 (Määrä2), osoittaa QuickBooks POS -järjestelmän sijainnin. Sinun on valittava vastaava sijainti Shopifyssa. Voit yhdistää enintään 20 sijaintia.

Lue lisää QuickBooksista ja Shopify-tietojen kartoituksesta.

Vaiheet:

1. Valitse Product barcode mapping (Tuotteiden viivakoodien yhdistäminen) -osiossa tuotenumero, jota haluat käyttää tuotteiden viivakoodien yhdistämiseen QuickBooks Desktop POS -järjestelmästä Shopifyhin.
  2. Valitse Toimipaikan yhdistäminen -osiosta olemassa oleva Shopify-sijainti jokaiselle toimipaikallesi datatiedostoista.
  3. Valinnainen: Jos haluat luoda uuden sijainnin Shopifyssa, klikkaa Add new location (Lisää uusi sijainti).
  4. Klikkaa Start migration (Aloita siirto).

Kun olet napsauttanut Start migration (Aloita siirto), tietojen siirto alkaa ja voi kestää jopa viisi tuntia. Siirron pituus riippuu monista tekijöistä, kuten QuickBooks POS -asennuksesta, siirrettävien tietojen määrästä tai sijaintien määrästä. Kun siirto on valmis, saat sähköpostiviestin.

Jos siirron aikana ilmenee virheitä, katso kohtaa QuickBooks Desktop POS -siirtovirheiden ja yleisten ongelmien vianmääritys.

Seuraavat vaiheet

Kun olet suorittanut tietojen siirron, tuoteversiosi tuodaan Shopifyihin yksilöllisinä tuotteita Quickbooks-tunnisteella ja Luonnos-tilassa. Voit tehdä seuraavat:

Jos käytät QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmistoa, voit myös integroida QuickBooks Desktop -sovellustilisi Shopify POS -sovellukseen. Lisätietoja on kohdassa QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston tietojen integrointi Shopifyhin.