Yleiskatsaus QuickBooks Desktop POS -siirtoon

Kun siirryt QuickBooks POS:sta Shopify POS:iin, voit tarkastella, miten Shopify POS vertautuu QuickBooks POS:iin ja muihin POS-ratkaisuihin.

Intuit QuickBooks POS -myyntipisteen lopettaminen

Intuit QuickBooks POS 19.0, mukaan lukien maksut ja yhdistetyt palvelut, lakkautettiin 3.10.2023. Intuit on tehnyt yhteistyötä Shopifyn kanssa tarjotakseen POS-vaihtoehdon, joka integroituu QuickBooks Desktop ‑kirjanpito-ohjelmistoon. QuickBooks Desktop ‑kirjanpito-ohjelmisto toimii edelleen tavalliseen tapaan, eikä lakkauttaminen vaikuta tähän.

QuickBooks POS on pysyvästi käytettävissä tietojen tarkistamista varten, mutta et voi hyväksyä maksuja 3.10.2023 jälkeen. Kun olet siirtynyt Shopifyhin, sinun ei tarvitse tehdä tilin peruutuksia. Älä myöskään käsittele myyntitapahtumaa QuickBooks POS:n avulla, jotta vältyt varasto- ja raportointivirheiltä.

Shopify POS -sovelluksen vertailu QuickBooks POS -järjestelmään ja muihin POS-ratkaisuihin

Shopify POS verrattuna QuickBooks Desktop POS -järjestelmään

Shopify POS -sovelluksessa on kaikki QuickBooks Desktop POS -järjestelmän toiminnot ja paljon muuta. Shopify POS integroituu myös QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa, jotta kirjanpitotietosi pysyvät synkronoituina POS-sovelluksesi kanssa.

Kun vaihdat Shopify POS -sovelluksen käyttöön, saat seuraavat lisäominaisuudet Pro-sopimuksessa:

• Useiden sijaintien hallinta
  • Edistynyt varastonhallinta ja raportointi
  • Yhteensopiva laitteistopaketti, joka on räätälöity kaikentyyppisille yrityksille
  • Rajoittamaton määrä tilauksia ja SKU-koodeja
  • Integroitu ensimmäisen osapuolen maksunkäsittely
  • Sisäänrakennettu verkkosivujen rakennustyökalu ja verkkokauppa, jonka verkkokauppaominaisuudet optimoivat kaupan myynnin; esimerkkejä ominaisuuksista:
    • Paikallinen nouto ja toimitus
    • Lahjakorttien myynti ja hallinnointi verkossa tai kaupassa
    • Integroitu asiakastilaushistoria verkossa ja kaupassa
    • Sisäänrakennetut kanta-asiakasohjelmat ja markkinointityökalut

Lue lisää siitä, millainen Shopify POS on verrattuna QuickBooks Desktop POS -järjestelmään.

Shopify POS verrattuna muihin POS-ratkaisuihin

Jos et ole varma, onko Shopify POS oikea valinta yrityksellesi, voit katsoa, millainen Shopify POS on verrattuna muihin POS-ratkaisuihin. Katso, millainen Shopify POS on verrattuna muihin POS-ratkaisuihin:

Shopify POS -sovelluksen yhteensopivuus QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa

Kun siirryt QuickBooks Desktop POS -järjestelmän käytöstä Shopify POS -sovelluksen käyttöön, sisäänrakennettu tuontityökalu tuo POS-tietosi ja synkronoi kirjanpitotietojasi jatkuvasti yhdessä QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa.

Shopifyn kanssa integroitumiseen tarvitaan QuickBooks Desktop ‑kirjanpito-ohjelmiston tuettu versio (2021, 2022, 2023 tai 2024). Tilauskäyttäjien on ehkä ladattava uusin versio ja julkaisu.

Seuraavat QuickBooks-kirjanpitotuotteet ovat yhteensopivia Shopifyn kanssa:

• QuickBooks Desktop Enterprise (tilaus)
  • QuickBooks Desktop Premier Plus (tilaus)
  • QuickBooks Desktop Pro Plus (tilaus)
  • QuickBooks Desktop Pro 2021
  • QuickBooks Desktop Premier 2021