Översikt över QuickBooks Desktop POS-migrering

När du migrerar från QuickBooks POS till Shopify kassasystem kan du granska hur Shopify kassasystem står sig jämfört med QuickBooks POS och andra kassasystemslösningar.

Upphörande av Intuit QuickBooks POS

Intuit QuickBooks POS 19.0, inklusive betalningar och anslutna tjänster, avvecklades den 3 oktober 2023. Intuit har startat ett partnerskap med Shopify för att tillhandahålla ett kassasystemsalternativ som integrerar med QuickBooks bokföringsprogramvara för dator. QuickBooks bokföringsprogramvara för dator kommer att fortsätta fungera som vanligt och påverkas inte av avvecklingen.

QuickBooks POS finns tillgängligt som referens permanent, men du kan inte acceptera betalningar efter den 3 oktober 2023. När du har migrerat till Shopify behöver du inte avsluta några konton. Du bör inte heller behandla någon försäljning med hjälp QuickBooks POS för att undvika lager- och rapporteringsfel.

Jämför Shopify kassasystem med QuickBooks POS och andra kassasystemslösningar

Shopify kassasystem jämfört med QuickBooks Desktop POS

Shopify kassasystem har alla funktioner som QuickBooks Desktop POS har och mer. Shopify kassasystem integrerar också med QuickBooks Desktop bokföringsprogramvara för att hålla din redovisningsinformation synkroniserad med ditt kassasystem.

När du byter till Shopify kassasystem får du följande ytterligare funktioner med en Pro-plan:

• Hantering av flera platser
  • Avancerad lagerhantering och rapportering
  • Kompatibel maskinvarusvit skräddarsydd för alla typer av företag
  • Obegränsat antal ordrar och SKU:er
  • Integrerad, första parts betalningshantering
  • En inbyggd webbplatsbyggare och webbshop med funktioner för e-handel som optimerar försäljningen i butiken, till exempel följande:
    • Lokal upphämtning och leverans
    • Presentkortsförsäljning och hantering online eller i butik
    • Integrerad kundorderhistorik, online och i butik
    • Inbyggda kundlojalitetsprogram och marknadsföringsverktyg

Mer information om hur Shopify kassasystem kan jämföras med QuickBooks Desktop POS.

Shopify kassasystem jämfört med andra kassasystemslösningar

Om du inte är säker på om Shopify POS är rätt val för ditt företag kan du granska hur Shopify kassasystem står sig gentemot andra kassasystemslösningar. Granska hur Shopify kassasystem st[r sig mot andra kassasystemslösningar:

Shopify kassasystem-kompatibilitet med QuickBooks Desktop bokföringsprogram

När du migrerar från QuickBooks Desktop POS till Shopify kassasystem importerar ett inbyggt importverktyg dina kassasystemsdata och arbetar med din QuickBooks Desktop-programvara för en kontinuerlig synkronisering av dina redovisningsdata.

Du måste ha en version av QuickBooks Desktop-bokföringsprogramvara som stöds (2021, 2022, 2023 eller 2024) för att kunna integrera med Shopify. Prenumerationsanvändare kan behöva ladda ner den senaste versionen och utgåvan.

Följande QuickBooks bokföringsprodukter är kompatibla med Shopify:

• QuickBooks Desktop Enterprise (prenumeration)
  • QuickBooks Desktop Premier Plus (prenumeration)
  • QuickBooks Desktop Pro Plus (prenumeration)
  • QuickBooks Desktop Pro 2021
  • QuickBooks Desktop Premier 2021