Kompatibel maskinvara för QuickBooks handlare

Maskinvaran som du använder för QuickBooks POS kanske inte är kompatibel med Shopify kassasystem. På den här sidan kan du hitta vilken maskinvara som stöds av Shopify kassasystem.

Kompatibel maskinvara

Följande tabell beskriver vilken Intuit POS-maskinvara som stöds av Shopify kassasystem. Du kanske inte behöver all maskinvara, men en transaktionsdisplayenhet och en kortläsare är minimikrav för att köra Shopify kassasystem.

Shopifys maskinvarurekommendation för QuickBooks-handlare
Maskinvarutyp Intuit-maskinvara Shopify-maskinvara (berättigad till kampanj)
Kortläsare Ingencio TETRA 5000 Shopify blipp- och chipkortläsare och Shopifys docka för blipp- och chipkortläsare
Surfplattestativ Dator Eddy-surfplattestativ eller Shopify Retail-stativ
Streckkodsläsare Zebra 2D DS2208 Zebra 2D DS2208
Kvittoskrivare Star Micronics TSP143III USB, även refererad till som Star Micronics TSP100, Star Micronics TSP100III och Star Micronics TSP143III Star Micronics TSP143III WIFI och Star Micronics TSP143III Bluetooth
Kassalåda Star Micronics 16"-kassalåda (CD3) Star Micronics 16"-kassalåda (CD3)
Etikettskrivare Zebra ZD410 och Zebra ZD411 Zebra ZD421
Transaktionsdisplay POSX XP8200 Mobil enhet (iPad, iPhone, Android-telefon eller surfplatta)

Kvittoskrivare

Shopify kassasystem stöder inte kvittoskrivare med USB-anslutning, till exempel produktserieskrivaren Star Micronics TSP100IIIU (USB). Om du använder en mPOP-version av kvittoskrivaren är den här versionen endast kompatibel med Shopify kassasystem när du använder Bluetooth-anslutning.

Du kan välja en annan TSP143III-kvittoskrivarmodell som erbjuds av Shopify. Shopify rekommenderar kvittoskrivaren Star Micronics TSP143III WIFI för sömlös och pålitlig anslutning.

Kassa på pekskärm

En touchskärmskassaapparat är en enhet, liknande en iPad, som ansluter till ditt kassasystem. En kassaapparat med touchskärm kombinerar mjukvara med maskinvara och levereras med flera funktioner, till exempel ytterligare betalningsmetoder, lagerinventering från flera försäljningskanaler, inställningar för orderhanteringsalternativ och mycket mer.

Om du byter från en traditionell kassa till en pekskärmskassa ska du kolla in den här bloggartikeln som förklarar vad en pekskärmskassa är och hur du använder den.

Kassalåda kompatibilitet

Om du har en befintlig Star Micronics 16"-kassalåda (CD3) som du använder med din QuickBooks Desktop POS, kanske du inte behöver köpa en ny kassalåda. Star Micronics 16"-kassalådan (CD3) är kompatibel med alla kvittoskrivare från Star Micronics som finns i Shopifys maskinvaruaffär.

Maskinvarukonfiguration och felsökning

Se Maskinvara för Shopify POS för att konfigurera eller felsöka din maskinvara med Shopify POS.