Yhteensopiva laitteisto QuickBooks-kauppiaille

QuickBooks POS -myyntipisteessä käytettävä laitteisto ei välttämättä ole yhteensopiva Shopify POS -myyntipisteen kanssa. Tällä sivulla kerrotaan, mitä laitteistoa Shopify POS tukee.

Yhteensopiva laitteisto

Seuraavassa taulukossa kerrotaan, mitä Intuit POS -laitteistoa Shopify POS tukee. Et välttämättä tarvitse jokaista laitteistoa, mutta tapahtumanäyttölaite ja kortinlukija ovat Shopify POS -myyntipisteen käyttöön liittyvät vähimmäisvaatimukset.

Shopify-laitteistosuositus QuickBooks-kauppiaille
Laitteistotyyppi Intuit-laitteisto Shopify-laitteisto (oikeutettu kampanjaan)
Kortinlukija Ingencio TETRA 5000 Shopify Tap & Chip -lukija ja Shopify-telakka Tap & Chip -lukijalle
Tablettiteline Tietokone Eddy-tablettiteline tai Shopify-jälleenmyyntiteline
Viivakoodinlukija Zebra 2D DS2208 Zebra 2D DS2208
Kuittitulostin Star Micronics TSP143III USB, tunnetaan myös nimellä Star Micronics TSP100, Star Micronics TSP100III tai Star Micronics TSP143III Star Micronics TSP143III WIFI ja Star Micronics TSP143III Bluetooth
Kassalaatikko Star Micronics 16” -kassalaatikko (CD3) Star Micronics 16” -kassalaatikko (CD3)
Tarratulostin Zebra ZD410 tai Zebra ZD411 Zebra ZD420
Tapahtumanäyttö POSX XP8200 Mobiililaite (iPad, iPhone, Android-puhelin tai -tabletti)

Kuittitulostimet

Shopify POS ei tue USB-yhteydellä varustettuja kuittitulostimia, kuten Star Micronics TSP100IIIU (USB) -kokoelmatulostimia. Jos käytät mPOP-version kuittitulostinta, tämä versio on yhteensopiva Shopify POS -sovelluksen kanssa vain Bluetooth-yhteyttä käytettäessä.

Voit valita minkä tahansa muun Shopifyn tarjoaman TSP143III-mallin kuittitulostimen. Shopify suosittelee Star Micronics TSP143III WIFI -kuittitulostinta, joka mahdollistaa saumattoman ja luotettavan liitettävyyden.

Kassakone kosketusnäytöllä

Kosketusnäytön kassakone on iPadin tapainen laite, joka muodostaa yhteyden kassakoneesi POS-järjestelmään. Kosketusnäytön kassakone yhdistää ohjelmiston laitteistoihin, ja siinä on useita ominaisuuksia, kuten ylimääräisiä maksutapoja, useiden myyntikanavien varastosynkronointi, tilausten jakeluvaihtoehtojen määritys ja paljon muuta.

Jos vaihdat perinteisestä kassakoneesta kosketusnäytöllä varustettuun kassakoneeseen, tutustu tähän blogikirjoitukseen, jossa selitetään, mikä kosketusnäytöllä varustettu kassakone on ja miten sitä käytetään.

Kassalaatikon yhteensopivuus

Jos sinulla on tällä hetkellä Star Micronics 16” -kassalaatikko (CD3), jota käytät QuickBooks Desktop POS -sovelluksella, sinun ei ehkä tarvitse ostaa uutta kassalaatikkoa. Star Micronics 16” -kassalaatikko (CD3) on yhteensopiva kaikkien Star Micronics -kuittitulostimien kanssa, joita on Shopify Hardware Storessa.

Laitteiston asennus ja vianmääritys

Jos haluat määrittää laitteistosi tai tehdä sen vianmäärityksen Shopify POS -sovelluksen avulla, tutustu kohtaan Shopify POS -laitteisto.