QuickBooks Desktop POS -tietojen siirtoon liittyviä seikkoja

Ennen kuin siirrät QuickBooks POS -tiedot Shopifyihin, tarkista, mitkä tiedot voidaan siirtää QuickBooks Desktop Connector -sovelluksella ja mitkä tiedot sinun täytyy siirtää manuaalisesti. Tutustu kaikkiin yhdistämiseen liittyviin ehtoihin kohdassa QuickBooks POS ja Shopify POS -sanasto ja tietojen yhdistäminen.

QuickBooks-tietojensiirron laajuus

Seuraavasta taulukosta saat lisätietoja siitä, mitä QuickBooks Desktop POS -tietoja voidaan siirtää Shopifyhin QuickBooks Desktop Connector -sovelluksen avulla ja mitä ei:

QuickBooks-datasiirtotaulukko
QuickBooks-datatyyppi Shopify-datatyyppi Tiedot voidaan siirtää
Asiakas Asiakas
Varasto Tuotteet
Inventaariotyylinen ruudukko Tuoteversiot tai -vaihtoehdot
Tuotekuvat Tuotekuvat
Siirtoluettelot Tuotesiirrot
Myyjät Myyjä tai toimittaja
Kaupat (POS) tai luokat (QuickBooks Desktop) Toimipaikat
Tuotenumero tai UPC Viivakoodit
Asiakashuomautus Asiakashuomautus
Myyntikuitti Tilaukset (maksetut/jaellut)
Lasku Tilaukset (maksamattomat/jaellut)
Lasku maksulla Tilaukset (osittain maksettu/jaeltu)
Myyntitilaus Tilaukset (maksamaton / ei jaeltu)
Myyntitilaus ja ennakkomaksu Tilaukset (osittain maksettu / ei jaeltu)
Ostotilaus Ostotilaukset (tuotteita ei vastaanotettu)
Kupongin vastaanottaminen (QuickBooks Desktop POS) Ostotilaukset (tuotteet vastaanotettu)
Lasku tai tuotteen kuitti (QuickBooks Desktop) Ostotilaukset (tuotteet vastaanotettu)
Automaattiset alennukset Alennukset
Alternative lookup (ALU) SKU-koodit
Kaupan luotto Lahjakortit
Uskollisuus Uskollisuus

QuickBooks-tiedot, jotka voidaan siirtää yhdistinsovelluksella

Seuraavat tiedot voidaan siirtää QuickBooks POS:sta Shopifyhin QuickBooks Desktop Connector -sovelluksen avulla:

• asiakastiedot

• nimet
    • sähköpostit
    • puhelinnumerot
  • myyjän tiedot (muuttuu toimittajiksi Stocky-sovelluksessa)

• sijaintitiedot (enintään 20 sijaintia)

• varasto- ja tuotetiedot

• tuotteen nimi
    • viivakoodit (tuotenumero)
    • quantity
    • sijainti
    • hinta

Tuotteet ja tuoteversiot

Siirron jälkeen tuoteversiosi tuodaan yksittäisinä tuotteina Shopifyihin. Siirto ei korvaa Shopifyssa tällä hetkellä olevia tuotteita. Siirretyt tuotteet tuodaan Quickbooks-tunnisteella ja Luonnos-tilassa. Voit tehdä seuraavat toimenpiteet:

Tietojen siirron tuoteraja

Voit siirtää enintään 50 000 tuotetta päivässä. Jos sinulla on esimerkiksi 150 000 tuotetta, tietojen siirtäminen QuickBooks POS:sta Shopifyhin kestää noin kolme päivää. Tämä tuoterajoitus koskee kaikkia tuontitiedostoja, kuten tuotteita, asiakkaita ja varastoa.

Siirto voi kestää tunnista viiteen tuntiin. Siirron pituus riippuu monista tekijöistä, kuten QuickBooks POS -määrityksestä, siirrettävien tietojen määrästä tai sijaintien määrästä.

Tuotenumerot ja UPC:t

QuickBooks mahdollistaa sen, että yhdessä tuotteessa voi olla useita skannattavia viivakoodeja, mutta Shopify sallii vain yhden viivakoodin tuotetta kohti Shopifyn Viivakoodit-kentässä.Siirron aikana voit valita, että tuotenumero tuodaan viivakoodina.Sinun on valittava Tuotenumero tai UPC – et voi valita molempia.

Shopifyssa voit myös liittää varastotuotteeseen SKU-koodinumeron, joka on haettavissa, mutta ei skannattavissa.Voit muokata SKU-koodeja joukkotoimintona CSV-tiedostoa käyttäen siirron jälkeen.

Jos sinun on tallennettava useita tuotenumeroita varastoon, voit käyttää metakenttiä siirron jälkeen.Lue lisää metakentistä.

Lue lisää viivakoodien ja SKU-koodien käyttämisestä POS-sovelluksessa.

QuickBook-tiedot, joita ei voida siirtää yhdistinsovelluksella

Seuraavia tietoja ei voida siirtää QuickBooks POS:sta Shopifyihin QuickBooks Desktop Connector -sovelluksen avulla, mutta voit etsiä vaihtoehtoisia tapoja tietojen tuontia varten:

Tuotekuvat

Tuotekuvia ei siirretä QuickBooks POS:sta Shopifyihin. Voit kuitenkin viedä useita varastokuvia kerralla manuaalisesti QuickBooks POS:sta. Kun olet vienyt kuvat, voit tuoda ne Shopifyihin seuraavilla tavoilla:

• tuo kuvat julkisesti saataville verkossa käyttämällä työkalua, kuten Dropboxia tai Google Photosia, vie tuoteluettelosi Shopifysta, lisää jokaiselle tuotteelle asianmukaiset kuvien URL-osoitteet ja lataa kuvat uudelleen CSV-tiedoston avulla
  • käytä kolmannen osapuolen sovellusta, kuten ifyApps Image Manageria kuvien tuomiseen
  • palkkaa Shopify Partner viemään ja tuomaan tuotekuvia puolestasi

Alternative Lookup (ALU-koodit)

Alternative Lookup -koodia (ALU), jota kutsutaan tuotteen SKU-koodiksi Shopifyssa, ei siirretä QuickBooks POS:sta Shopifyhin. Kun olet suorittanut ensimmäisen tiedonsiirron, voit tuoda ALU-koodit QuickBooks POS:sta manuaalisesti Shopifyn SKU-koodi-kenttään.

Siirtoluettelot

Siirtoluetteloita ei siirretä QuickBooks POS:sta Shopifyihin. Voit tuoda siirtoluettelot manuaalisesti Tuotesiirtoina Shopifyhin.

Tilaukset, ostotilaukset ja alennukset

Tilaushistoriaa, kuten tilauksia, ostotilauksia, alennuksia ja asiakastilaushistoriaa, ei siirretä QuickBooks POS:sta Shopifyhin. Kun olet siirtynyt Shopifyhin, uudet ostotilaukset luodaan Stocky-sovelluksessa ja synkronoidaan QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmistoon.

Olemassa oleva kaupan luotto

Kaupan luottoa ei siirretä QuickBooks POS:sta Shopifyihin. Voit käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Selling Pointia siirtääksesi kauppasi luoton lahjakortteina Shopifyhin.

Jos päätät käyttää Selling Point -sovellusta, sinun täytyy määrittää lahjakorttiraportti vientiä varten, tuoda raporttisi Selling Point -sovellukseen ja myöntää lahjakortit uudelleen kullekin asiakkaalle, jotta niitä voidaan käyttää kaupassa.

Asiakasuskollisuustiedot

Asiakasuskollisuustietoja ei siirretä QuickBooks POS:sta Shopifyihin. Voit siirtää asiakasuskollisuustietosi Shopifyhin käyttämällä kolmannen osapuolen sovellusta. Sopivia sovelluksia ovat esimerkiksi Growave, Smile, Yotpo ja Loyalty Lion.