Metakentät

Metakenttien avulla voit mukauttaa Shopify-kauppasi toiminnallisuutta ja ulkoasua esimerkiksi tallentamalla erikoistietoja, joita ei yleensä tallenneta Shopify Adminiin. Voit käyttää metakenttiä sisäiseen seurantaan tai näyttääksesi erikoistietoja verkkokaupassasi monin eri tavoin. Kynttilämyyjä voi esimerkiksi haluta näyttää tuotesivuillaan kynttilöiden palamisajan, kun taas ruokakauppa saattaa haluta näyttää säilyketuotteiden parasta ennen ‑päiväyksen. Muita esimerkkejä erikoistiedoista ovat seuraavat:

• osanumerot
  • väriruudut
  • julkaisupäivät
  • vastaavat tuotteet
  • yhteenvedot blogipostauksista
  • ladattavat tiedostot
  • ainesosaluettelot

Voit lisätä metakenttiä tuotteisiin, kokoelmiin, asiakkaisiin, tilauksiin ja kaupan muihin osiin joko suoraan Shopify Administa.

Jos sinulla on Online Store 2.0 -teema, voit yhdistää useimmat metakentät teemaasi teemaeditorilla. Jos käytät vanhoja teemoja tai haluat lisätä metakenttätyyppejä, joita teemasi ei tue, voit muokata teemakoodia tai palkata Shopify Expertin auttamaan sinua. Lue lisää Shopify Expert ‑asiantuntijoiden palkkaamisesta.

Uusien metakenttien määrittämiseen sisältyy seuraavia tehtäviä:

1. Metakenttämääritelmien lisääminen erikoistietojen kenttien lisäämistä varten Shopify Adminiin.
  2. Metakenttäarvojen lisääminen kauppasi osiin, kuten tuotteisiin tai versioihin.
  3. Valinnainen: metakenttien yhdistäminen teemaasi erikoistietojen näyttämiseksi verkkokaupassasi.

Voit myös siirtää olemassa olevia metakenttiä määritelmään. Määritelmien lisääminen metakenttäjoukoille edellyttää validointisääntöjä, jotta voidaan varmistaa, että metakenttäarvot ovat johdonmukaisia ja luotettavia. Jos metakenttäarvosi eivät vastaa määritelmäsi validointisääntöjä, voit korjata virheelliset metakenttäarvot siirron jälkeen.