Metakenttien näyttäminen verkkokaupassa

Kun olet lisännyt metakenttämääritelmiä ja määritellyt metakenttäarvot kauppasi osiin, voit yhdistää metakentät teemaasi näyttääksesi erikoistietoja verkkokaupassasi monin eri tavoin. Kynttilämyyjä voi esimerkiksi haluta näyttää tuotesivuillaan kynttilöiden palamisajan, kun taas ruokakauppa saattaa haluta näyttää säilyketuotteiden parasta ennen -päiväyksen.

Seuraavassa on muita esimerkkejä erikoistiedoista, joita voit näyttää verkkokaupassasi:

• osanumerot
  • väriruudut
  • tuotteen julkaisupäivät
  • esittelyssä olevat tuotteet tai versiot
  • tuotteiden tähtiluokitus
  • ladattavat tiedostot
  • ainesosaluettelot

Jos sinulla on Online Store 2.0 -teema, voit yhdistää useimmat metakentät teemaasi teemaeditorilla. Jos käytät vanhaa teemaa tai haluat lisätä metakenttätyyppejä, joita teemasi ei tue, voit muokata teemakoodia tai palkata Shopify Partnerin avuksesi. Lue lisää Shopify Partnerin palkkaamisesta.

Joissakin vakiomuotoisissa tuoteluokissa on käytettävissä luokan metakentät, joissa on oletusarvoinen määrite. Jos esimerkiksi lisäät tuoteluokan Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops, voit lisätä luokan metakenttiä lisätiedoille clothing size, neckline, sleeve length type, length type, age group, material ja color. Luokan metakentillä on oletusarvoiset metaobjektin tiedot, joita voit käyttää sellaisinaan tai muokata. Jos esimerkiksi väri black ei sovi brändisi tyyliin, voit antaa värille esimerkiksi nimen graphite. Lue lisää luokkien metakentistä.

Luokan metakenttiä voidaan käyttää kaupassasi, jotta asiakkaasi löytää sopivia tuotteita nopeammin. Kun käytät värimääritteitä versiovaihtoehtoina, voit esittää versiovaihtoehtojen värivaihtoehdot väriruutuina kauppasi tuotesivuilla. Kun lisäät metakenttiä kauppaasi, voit myös suodattaa niitä tuoteluokkien ja minkä tahansa tähän luokkaan liittyvän metakentän mukaan.

Metakenttien yhdistäminen teemaasi teemaeditorin avulla

Jos teemasi tukee metakenttiä, voit valita, miten metakentät näytetään verkkokaupassasi teemaeditorin avulla. Voit selvittää teemassasi käytettävissä olevat metakentät tutustumalla teemasi dokumentaatioon tai ottamalla yhteyttä teemasi kehittäjään.

Voit yhdistää metakenttiä teemaasi lisäämällä dynaamisia lähteitä tukevia osia tai lohkoja. Esimerkiksi Tuotetiedot-osa tukee tuote-metakenttiä, ja Kokoelma-osa tukee kokoelma-metakenttiä.

Kun olet lisännyt osan tai lohkon, voit hakea metakenttää ja valita yhden metakentän klikkaamalla Yhdistä dynaaminen lähde ‑kuvaketta:

Yhdistä dynaaminen lähde -kuvake

Jos Yhdistä dynaaminen lähde -kuvakkeessa näkyy +, voit lisätä hakea jopa 20 metakenttää ja lisätä yhteen malliin klikkaamalla kuvaketta ja valitsemalla sitten yhden metakentän kerrallaan:

Lisää dynaamisen lähteen kuvake

Vaiheittaiset ohjeet löytyvät metakenttien ja dynaamisten lähteiden käyttöä käsittelevästä kohdasta.

Voit yhdistää sisältötyyppien luettelon Teksti- tai Rich Text -osioihin ja -lohkoihin. Tuoteviiteluettelot edellyttävät mukautettua osiota tai kolmannen osapuolen teemaa, jossa käytetään tuoteluetteloasetuksia.

Teeman koodin muokkaaminen metakenttien lisäämiseksi

Jos haluat muokata teemasi koodia niin, että se näyttää metakenttiä verkkokaupassasi, voit käyttää Liquidia ottaaksesi metakentät käyttöön sivumalleissasi.

Muokkaa teemasi koodia vain, jos sinulla on kokemusta koodaamisesta. Jos tarvitset apua teemasi koodin muokkaamisessa, voit palkata Shopify Partnerin Shopify Partner Directorysta. Lue lisää Shopify Partnerin palkkaamisesta.

Brändiaineistojen esitteleminen metakenttien avulla

Metakenttien avulla voit esitellä brändiaineistoja verkkokaupassasi. Brändiaineistoja käytetään oletusasetuksena, mikä tarkoittaa, että kun olet lisännyt brändiaineistoja, ne synkronoidaan automaattisesti kaikkien Brand API:tä käyttävien ominaisuuksien kanssa.

Shopifyn Online Store 2.0 -teemat voivat käyttää brändiaineistojasi teema-asetuksissasi. Sinun täytyy yhdistää brändiaineistosi manuaalisesti avaamalla teemaeditori. Etsi teema-asetus, jossa haluat käyttää brändiaineistoja, esimerkiksi kaupan ylätunnisteen logo, ja klikkaa Yhdistä dynaaminen lähde -painiketta.

Kuva teema-asetusten logon kuvanvalintanäytöstä, jossa dynaamisen lähteen yhdistämispainike on korostettuna.

Klikkaa brändiaineistoa, jota haluat käyttää ylätunnisteessasi, yhdistääksesi sen teemaasi.

Connect Dynamic -lähdepaneeli, jossa oletuslogo on valittuna.

Jos brändiaineistojen liittämisvaihtoehtoa ei ole, sovellusta, kanavaa tai teemaa ei välttämättä voida integroida Brand API:in.