Arvojen lisääminen metakenttiin

Kun olet lisännyt metakenttämääritelmän, voit lisätä metakenttäsi arvot vastaaville sivuille Shopify Adminissa. Jos esimerkiksi luot tuotteen vanhenemispäivälle metakenttämääritelmän, syötä samat tietyt vanhenemispäiväarvot tuotesivuillesi Shopify Adminissa. Arvojen lisääminen metakenttiin mahdollistaa erikoistietojen tallentamisen sisäistä seurantaa tai verkkokaupassa näyttämistä varten.

Kiinnitetyt metakentät näkyvät muokattavassa taulukossa Shopify Adminin sivuilla samassa järjestyksessä, jossa ne näkyvät Metakenttien määritelmät -luettelossa. Jokaisessa metakentässä näkyy metakenttämääritelmän luomisen yhteydessä valitsemasi nimi. Voit halutessasi näyttää metakentän tyypin ja sen kuvauksen klikkaamalla kutakin taulukkoriviä ja syöttää sitten arvon.

Metakenttiin voi syöttää vain sisältötyypin mukaisesti tuettuja arvoja. Lisätietoa yleisten metakenttien tuetuista arvoista löydät kohdasta Metakenttien sisältötyypit ja arvot.

Metakenttäluetteloiden avulla voit tallentaa useita arvoja yhteen metakenttään. Voit lisätä metakenttäluetteloon useita yksirivisiä tekstikenttiä tai tuoteviitearvoja järjestääksesi suuria tietojoukkoja, ehdottaaksesi tuotteita, jotka sopivat yhteen tai luodaksesi tehokkaampia hakukohdistuksia.

Arvojen lisääminen yleisimpiin metakenttiin

Se, mitä menettelytapaa noudatat arvojen lisäämiseksi metakenttään, riippuu metakentän sisältötyypistä. Esimerkiksi tuotteen vanhenemispäivän ja asiakkaan syntymäajan metakentissä käytetään Päivämäärä-sisältötyyppiä.

Seuraavissa esimerkeissä kuvataan vaiheet arvojen lisäämiseksi metakenttiin, joissa on eri sisältötyyppejä.

Seuraavat vaiheet arvojen lisäämisen jälkeen metakenttiin

Kun olet lisännyt metakenttiisi arvot, voit yhdistää metakenttäsi teemaasi erikoistietojen näyttämiseksi verkkokaupassasi.