Metakenttien sisältötyypit ja arvot

Jokainen metakenttätyyppi hyväksyy erilaisia tuettuja arvoja eri käyttötapauksia varten. Katso lisätietoja seuraavasta metakenttäsisältötyyppien taulukosta:

• tietoja kunkin metakentän tuetuista arvoista
  • esimerkkejä kunkin metakenttätyypin käytöstä.
  • jos sisältötyyppiä voidaan käyttää metakenttäluettelona.

Lue aiheesta lisää metakenttiä käsittelevästä kehittäjädokumentaatiosta.

Yleisiä metakenttien sisältötyyppejä
Sisältötyyppi Oikeuksien kuvaus Käytä luettelossa Esimerkki
Kokoelmaviite Mahdollistaa linkittämisen olemassa olevaan kokoelmaan. Tukee linkitystä yhteen tai useaan metakenttäluettelon kokoelmaan. Kyllä Sisällytä verkkokauppaan muotituotteiden ”Viimeistele ulkonäkö” -kokoelma.
Väri Tukee RGB-arvoja #RRGGBB-muodossa. Kyllä Tallenna tuotteen väri ja aseta sitten tuotesivun taustaväriksi sama väri.
Päivämäärä Tukee päivämääräarvoja ISO 8601 ‑muodossa ilman aikavyöhykettä. Kyllä Lisää tuotteen vanhenemispäivät, tilauksen toimituspäivät tai asiakkaan syntymäpäivät.
Päivämäärä ja aika Tukee päivämääräarvoja ISO 8601 ‑muodossa ja kellonaika-arvoja UTC-ajassa. Kyllä Lisää julkaisutapahtumapäivät tai tuotteen julkaisupäivät.
Desimaali Desimaaliarvot voivat olla väliltä +/-9999999999999,999999999 ja sisältää enintään 13 numeroa ennen desimaalipilkkua ja enintään 9 numeroa sen jälkeen. Kyllä Lisää korujen karaattimäärä.
Mitta Tukee sekä kokonaislukuja että desimaaliarvoja. Mittasuhteet ilmaistaan joko metrijärjestelmällä tai englantilaisella järjestelmällä. Kyllä Lisää laatikon korkeudet tai tuotteen pituudet, kuten huivin pituus.
Tiedostoviite

Tukee yksittäisen tiedoston lataamista seuraavilla tiedostotyypeillä:

• Kuvat
    • Kuvien koon on oltava alle 20 Mt. Hyväksytyt muodot: JPEG, PNG, WEBP, HEIC ja GIF.
    • Muodostetaan kuvana, kun käytetään teeman asetuksissa.
  • Videot
    • Videoiden koon on oltava alle 1 Gt ja pituuden alle kymmenen minuuttia. Hyväksyttyjä muotoja ovat MOV ja MP4.
    • Muodostetaan videona, kun käytetään videotyypin teema-asetuksissa, tai palaa kuvaksi, kun käytetään kuvatyypin asetuksissa.
  • Kaikki tiedostotyypit
    • Yleisten tiedostojen koon on oltava alle 20 Mt.
    • Muodostetaan ladattavana linkkinä teemoissa.

Tarkista tuetut tiedostotyypit kohdasta Tiedostomuodon vaatimukset.

Kyllä Lisää PDF-tiedosto kokoamisohjeita varten.
Kokonaisluku Kokonaislukuarvot voivat olla väliltä -4 611 686 018 427 387 904 – 4 611 686 018 427 387 903. Kyllä Lisää kirjojen sivumäärä.
JSON Tukee JSON-raakadataa edistyneissä käyttötapauksissa, joissa tarvitaan jäsenneltyä tietolähdettä. Ei Lisää määritelmien taulukko, jossa on eri sarakkeet kullekin tuotteelle, kuten ainesosataulukko.
Metaobjektiviite Tukee linkitystä yhteen tai useampaan metaobjektimerkintään. Kyllä Lisää ja näytä mukautettu vaikuttajaprofiili tietyillä tuotesivuilla.
Sekalainen viite

Tukee minkä tahansa tyyppisiä viittauksia.

Kehittäjän tukea tarvitaan tämän tyypin käyttämiseen myyntipaikassasi. Lue lisää kehittäjien mukautetuista tiedoista.

Kyllä Luo dynaamisia kohdesivuja Hydrogen-myyntipaikkaasi.
Raha Tukee sekä kokonaislukuja että desimaaliarvoja. Valuuttakoodin on oltava sama kuin kaupan valuutta. Ei Seuraa tuotteiden hintatietoja, kuten jakelijan hintoja tai varastotoimitusten kustannuksia.
Monirivinen teksti

Tukee pelkkää tekstiä, jossa on rivinvaihdot.

Voit valita vähimmäis- ja enimmäispituuden sekä tavalliset lausekkeen säännöt.

Ei Lisää toimitushuomautukset tai palautuskäytännöt.
Sivuviite Sallii sinun linkittää olemassa olevaan sivuun. Tukee linkitystä yhteen tai useaan metakenttäluettelon sivuun. Kyllä Lisää kauppaasi käytäntösivusi tai tuotteiden yksityiskohtainen hoito-opas.
Tuoteviite Tukee linkitystä yhteen tai useampaan metakenttäluettelon tuotteeseen. Kyllä Säilytä ja näytä esittelyssä olevia tuotteita verkkokauppasi tuotesivuilla tai kokoelmasivuilla.
Tuoteversioviite Tukee linkitystä yhteen tuoteversioon. Kyllä Säilytä ja näytä verkkokaupan tuotesivuilla muita tuotteeseen liittyviä samanvärisiä vaatekappaleita
Luokitus Tukee desimaaliarvoja tietyllä asteikolla määritelmästäsi riippuen. Kyllä Lisää tuotteelle yleisöpisteet tai tähtiluokitus.
Rich text

Tukee tekstiä, jossa on rivinvaihdot ja inline-muotoilu, kuten otsikkotyylit, lihavointi, kursivointi ja alleviivaus.

Voidaan yhdistää vain sellaisten teemojen asetuksiin, jotka toimivat rich text -formaatin kanssa.

Teemat käsittelevät muotoiluja eri tavoin, mikä voi ohittaa tässä käyttämäsi tyylit. Tarkista teemasi dokumentaatiosta, jotta ymmärrät paremmin, miten rich text -metakenttä muotoillaan teemassasi.

Ei Lisää brändiäsi tai tuotettasi koskevat pitkämuotoiset tarinat, mukaan lukien muotoilu.
Yksirivinen teksti

Tukee pelkkää tekstiä ilman rivinvaihtoja.

Voit rajoittaa yksiriviset kentät ennalta määritettyihin valintoihin, jotka määrität metakenttämääritelmän luomisen yhteydessä.

Kyllä Lisää lyhyitä huomautuksia ja ilmoituksia.
Tosi tai epätosi Luo valintaruudun, jolla valitaan, onko ehto tosi vai epätosi. Ei Lisää, onko vaihtoehto käytettävissä, kuten voiko tuotteen kaiverruttaa.
URL-osoite Tukee HTTP-, HTTPS- ja mailto:-URL-osoitteita. Voit metakenttämääritelmää luodessasi rajata URL-osoitteet tiettyihin verkkotunnuksiin. Kyllä Lisää linkki tietyllä verkkosivustolla ylläpidettäviin kirja-arvosteluihin tai tuotevideoihin.
Tilavuus Tukee sekä kokonaislukuja että desimaaliarvoja. Koko ilmaistaan joko metrijärjestelmällä tai englantilaisella järjestelmällä. Kyllä Lisää vesipullon tilavuus.
Paino Tukee sekä kokonaislukuja että desimaaliarvoja. Paino ilmaistaan joko metrijärjestelmällä tai englantilaisella järjestelmällä. Kyllä Lisää tuotteen tai aineen paino, kuten grammoja sokeria.