Metakenttämääritelmien pinnaaminen

Voit määrittää, miten metakentät näkyvät Shopify-ylläpitäjässä, kiinnittämällä metakentän määritelmät. Metakentän määritelmän kiinnittäminen vaikuttaa seuraavalla tavalla:

• Metakentän määritelmä näkyy kyseessä olevan kaupan osan osalta luettelon alussa Metakentän määritelmät -sivulla.
  • Metakenttä näkyy automaattisesti vastaavilla sivuilla Shopify Adminissa.

Kiinnitettyjen metakenttien määritelmien järjestys määrittää sen, missä järjestyksessä metakenttäsi näkyvät vastaavilla sivuilla Shopify Adminissa. Oletusarvoisesti vain kiinnitetyt metakentät näytetään automaattisesti. Saat kaikki kiinnittämättömät metakentät näkyviin klikkaamalla Näytä kaikki. Voit kiinnittää enintään 20 määritelmää jokaiseen kauppasi osaan.

Voit kiinnittää metakentän määritelmän tai poistaa kiinnityksen:

• kun lisäät määritelmän tai muokkaat sitä
  • milloin tahansa Metakentän määritelmät -sivulta.

Voit kiinnittää metakentän määritelmän Metakentän määritelmät -sivulla klikkaamalla kiinnityskuvaketta:

Kiinnityskuvake

Voit poistaa metakentän määritelmän klikkaamalla kiinnityksen poistamiskuvaketta:

Kiinnityksen poistamiskuvake