Mukautettujen tietojen käyttöoikeusvaihtoehdot

Käyttöoikeusvaihtoehtojen avulla voit säätää, mitkä kauppasi alueet voivat näyttää mukautettuja tietoja myyntipaikassa.

Ottamalla myyntipaikan käyttöoikeuden käyttöön voit käyttää metakenttää tai metaobjektia myyntipaikkasi Online Store 2.0 -teemaeditorissa Liquidin kautta dynaamisilla lähteillä tai mukautetuilla myyntipaikoilla ja Hydrogenilla.

Myyntipaikan käyttöoikeuden ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit ottaa metakenttien ja metaobjektien myyntipaikan käyttöoikeuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Klikkaa sen kaupan osaa, jossa on metakenttä tai metaobjekti, jonka käyttöoikeusasetuksia haluat muuttaa.
  3. Klikkaa metakenttää tai metaobjektia.
  4. Ota Myyntipaikka-valinta käyttöön tai poista se käytöstä Käyttöoikeudet-osiossa.