Åtkomstalternativ för anpassad data

Åtkomstalternativ hjälper dig att justera vilka områden i din butik som kan visa dina anpassade data på skyltfönstret.

Om du aktiverar skyltfönsteråtkomst kan du använda metafält eller metaobjekt för ditt skyltfönster i din Online Store 2.0-temaredigerare, via Liquid, med dynamiska källor eller med anpassade webbshoppar och Hydrogen.

Slå på eller stäng av Skyltfönsteråtkomst

Du kan slå på eller stänga av Skyltfönsteråtkomst för dina metafält och metaobjekt.

Steg:

1. Gå till Inställningar > Anpassad data i din Shopify-admin.
  2. Klicka på den del av din butik som har det metafält eller metaobjekt som du vill ändra åtkomstalternativen för.
  3. Klicka på metafält eller metaobjekt.
  4. I avsnittet Åtkomst, växla Skyltfönster för att stänga av eller slå på.