Toegangsopties voor aangepaste gegevens

Met toegangsopties kun je aanpassen in welke delen van je winkel je aangepaste gegevens in de webshop kunnen worden weergegeven.

Als je webshoptoegang inschakelt, kun je het metaveld of het metaobject gebruiken voor de webshop in de Online Store 2.0-themabewerker, via Liquid, met dynamische bronnen, of met aangepaste webshops en Hydrogen.

Webshoptoegang in- of uitschakelen

Je kunt webshoptoegang voor metavelden en metaobjecten in- of uitschakelen.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Aangepaste gegevens.
  2. Klik op het deel van de winkel met het metaveld of het metaobject waar je de toegangsopties voor wilt wijzigen.
  3. Klik op het metaveld of metaobject.
  4. Schakel in de sectie Toegang Webshops in of uit.