Navigeren door de sectie Content in het beheercentrum

Metaobjecten en Bestanden zijn beide toegankelijk vanuit de sectie Content in het Shopify-beheerdercentrum. Je kunt deze sectie vinden op de navigatiebalk van de beheerder.

Metaobjecten beheren

Op de pagina Metaobjecten staan alle metaobjecten van je winkel. Bovenaan staan vier standaard opgeslagen weergaven die naar een gefilterde weergave van deze lijst navigeren. De volgende standaard opgeslagen weergaven zijn beschikbaar:

• Beschikbaar in de webwinkel: metaobjecten die beschikbaar zijn voor je webwinkel
  • Webpagina's: Metaobject-vermeldingen met de activering van de webpagina's
  • Actief: metaobject-vermeldingen met de status Actief
  • Concept: metaobject-vermeldingen met de status Concept

Op grotere schermen worden zes opgeslagen weergavekaarten weergegeven. Hiervoor moet je minstens twee aangepaste opgeslagen weergaven hebben gemaakt. Je kunt hieronder instructies vinden voor het gebruik van opgeslagen weergaven.

Recente vermeldingen worden ook op deze pagina weergegeven en hebben alle metaobjecten in omgekeerde volgorde van de metaobjecten.

Tot slot kun je de lijst met metaobjectdefinities doorzoeken, filteren en sorteren als dat nodig is.

Opgeslagen weergaven gebruiken

Metaobject-invoerlijsten kunnen worden geconfigureerd met opgeslagen weergaven om eenvoudig terug te keren naar gefilterde lijsten met metafobject-invoer.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Content > Metaobjecten.
  2. Selecteer het + pictogram in de bovenste balk om een nieuwe weergavemodaal te maken.
  3. Voer een naam in voor je opgeslagen weergave.
  4. Selecteer in de bovenste balk het zoek- en filterpictogram met je zojuist aangemaakte opgeslagen weergave.
  5. Voeg de filters toe die je voor deze opgeslagen weergave wil gebruiken. Dit kan een vrije tekstzoekopdracht zijn of gestructureerde filters (bijgewerkt, aangemaakt, toegevoegd door, of velde in de metaobjectdefinitie).
  6. Klik op Opslaan.

Bestanden beheren

Op de pagina Bestanden staan alle bestanden van je winkel. Je kunt je bestanden doorzoeken en filteren op basis van de bestandsgrootte, het bestandstype (afbeelding, video, externe video, 3D-model of iets anders) en waar bestanden worden gebruikt (producten, iets anders). Lees meer over het werken met bestanden.

Zat het antwoord dat je zocht er niet bij? Wij helpen je graag verder.