Mukautettujen tietojen ominaisuudet

Mukautettujen tietojen ominaisuudet laajentavat sitä, mitä metakentät ja metaobjektit voivat tehdä kaupassasi.

Ominaisuuksien tyypit

Mukautettujen tietojen tyypistä riippuen käytettävissä ovat seuraavat ominaisuudet:

Luettelo metaobjektien käytettävissä olevista ominaisuuksista

Luettelo metaobjektien käytettävissä olevista ominaisuuksista
Ominaisuus Saatavuus Oikeuksien kuvaus
Myyntipaikkojen käyttöoikeus Metaobjektit Mahdollistaa metaobjektin käyttämisen verkkokaupassasi joko Liquidin tai Storefront API:n kautta.
Kirjausten julkaiseminen verkkosivuina Metaobjektit Mahdollistaa teemamallin luomisen verkkosivulle metaobjektin avulla. Myyntipaikan käyttöoikeus on oltava valittuna tätä ominaisuutta varten.
Aktiivinen-luonnos-tila Metaobjektit Merkinnät voivat siirtyä aktiivinen- ja luonnos-julkaisutilojen välillä.
Käännökset Metaobjektit Merkinnät voidaan kääntää eri kielille.
Käyttö suodattimena metaobjektihakemistossa Seuraavien tyyppien metatietokentät:
  • Yksirivinen teksti / Yksirivinen teksti (luettelo)
  • Tuoteviite / Tuoteviite (luettelo)
  • Tosi tai epätosi
  • Kokoelman viite / Kokoelman viite (luettelo)
  • Sivuviite / Sivuviite (luettelo)
  • Metaobjektin viite / Metaobjektin viite (luettelo)
Mahdollistaa metaobjektin kentän käyttämisen suodattamiseen metaobjektin hakemistossa. Voit aktivoida tämän ominaisuuden enintään 50 metaobjektikentän määritykselle.

Luettelo metakenttien käytettävissä olevista ominaisuuksista

Luettelo metakenttien käytettävissä olevista ominaisuuksista
Ominaisuus Saatavuus Oikeuksien kuvaus
Myyntipaikkojen käyttöoikeus Kaikki metakenttätyypit Mahdollistaa metakentän käyttämisen verkkokaupassasi joko Liquidin tai Storefront API:n kautta.
Käytä suodattimena tuotehakemistossa Tuotteen metakentät:
  • Yksirivinen teksti / Yksirivinen teksti (luettelo)
  • Tuoteviite / Tuoteviite (luettelo)
  • Tosi tai epätosi
  • Kokoelman viite / Kokoelman viite (luettelo)
  • Sivuviite / Sivuviite (luettelo)
  • Metaobjektin viite / Metaobjektin viite (luettelo)
Voit suodattaa tuotehakemistossa metakentän avulla. Voit aktivoida tämän ominaisuuden enintään 50 metakenttämääritykselle.
Käyttö automatisoiduissa kokoelmissa Tuotteen metakentät:
  • Yksirivinen teksti
  • Yksirivinen teksti (lista)
  • Tosi tai epätosi
  • Kokonaisluku
  • Desimaali
  • Luokitus
Voit luoda automaattisia kokoelmia metakentän avulla. Voit aktivoida tämän ominaisuuden enintään 128 metakenttämääritykselle.

Ominaisuuksien aktivointi tai deaktivointi

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Klikkaa kaupan osaa, jossa on muutettavia ominaisuuksia sisältävää muokattua dataa.
  3. Klikkaa mukautettua tietotyyppiä.
  4. Valitse tai poista käytettävissä olevat ominaisuusvaihtoehdot metakentän tai metaobjektin Vaihtoehdot-osiossa.