Funktioner til tilpassede data

Funktionerne for tilpassede data udvider, hvad dine metafelter og metaobjekter kan gøre i din butik.

Typer af funktioner

Følgende funktioner er tilgængelige afhængigt af typen af tilpassede data:

Liste med funktioner, der er tilgængelige for metaobjekter

Liste med funktioner, der er tilgængelige for metaobjekter
Funktion Tilgængelighed Beskrivelse
Adgang til butikslayouts Metaobjekter Gør det muligt for dig at bruge metaobjektet i din webshop, enten via Liquid eller Storefront API.
Udgiv poster som websider Metaobjekter Giver dig mulighed for at bruge metaobjektet til at udvikle en temaskabelon til en webside. Du skal have valgt Adgang til butiksfacade for denne funktion.
Status for "Aktiv kladde" Metaobjekter Poster kan skifte mellem udgivelsestilstandene aktiv og kladde.
Oversættelser Metaobjekter Poster kan oversættes til forskellige sprog.
Brug som et filter i metaobjektindeks Metaobjektfelter af følgende typer:
  • Enkelt tekstlinje/Enkelt tekstlinje (liste)
  • Produktreference/Produktreference (liste)
  • Sandt eller falsk
  • Kollektionsreference/Kollektionsreference (liste)
  • Sidereference/Sidereference (liste)
  • Reference for metaobjekt/Reference for metaobjekt (liste)
Giver dig mulighed for at bruge et felt i dit metaobjekt til at filtrere i metaobjektindekset. Du kan aktivere denne funktion for maksimalt 50 metaobjektfeltdefinitioner.

Liste over funktioner, der er tilgængelige for metafelter

Liste over funktioner, der er tilgængelige for metafelter
Funktion Tilgængelighed Beskrivelse
Adgang til butikslayouts Alle metafelttyper Giver dig mulighed for at bruge metafeltet i din webshop enten via Liquid eller Storefront API'en.
Brug som filter i produktindeks Metafelter for produkter:
  • Enkelt tekstlinje/Enkelt tekstlinje (liste)
  • Produktreference/Produktreference (liste)
  • Sandt eller falsk
  • Kollektionsreference/Kollektionsreference (liste)
  • Sidereference/Sidereference (liste)
  • Reference for metaobjekt/Reference for metaobjekt (liste)
Giver dig mulighed for at bruge metafeltet til at filtrere produktindekset. Du kan aktivere denne funktion for maksimalt 50 metafeltdefinitioner.
Brug i automatiserede kollektioner Metafelter for produkter:
  • Enkelt tekstlinje
  • Enkelt tekstlinje (liste)
  • Sandt eller falsk
  • Heltal
  • AET
  • Bedømmelse
Giver dig mulighed for at bruge metafeltet til at oprette automatiserede kollektioner. Du kan aktivere denne funktion for maksimalt 128 metafeltdefinitioner.

Aktivér eller deaktiver funktioner

1. Gå til Indstillinger > Tilpassede data i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den del af din butik, som har de tilpassede data, du vil ændre funktionerne for.
  3. Klik på typen af tilpassede data.
  4. Vælg eller fravælg de tilgængelige funktionsmuligheder i afsnittet Muligheder for metafeltet eller metaobjektet.
  5. Klik på Gem.