Sådan navigerer du i afsnittet Indhold i administratoren

Både metaobjekter og filer er tilgængelige i afsnittet Indhold i din Shopify-administrator. Du kan finde dette afsnit i navigationslinjen i administratoren.

Sådan administrerer du metaobjekter

Siden Metaobjekter angiver alle din butiks metaobjekter. Der vises fire gemte standardvisninger som kort øverst, og disse navigerer til en filtreret visning af listen. Følgende gemte standardvisninger er tilgængelige:

• Tilgængelig i butikslayout: Metaobjektposter, der er tilgængelige for dit butikslayout
  • Websider: Metaobjektposter med funktionen Websider aktiveret
  • Aktiv: Metaobjektposter med status angivet til Aktiv
  • Kladde: Metaobjektposter med status angivet til Kladde

På større skærme vises seks gemte visningskort. Dette kræver, at du har oprettet mindst to tilpassede gemte visninger. Du kan finde vejledninger herunder til brug af gemte visninger.

De seneste poster vises også på denne side og indeholder alle metaobjektposter i omvendt kronologisk rækkefølge.

Du kan søge efter, filtrere og sortere din liste med definitioner for metaobjekter efter behov.

Brug af gemte visninger

Lister med metaobjektposter kan konfigureres med gemte visninger, så det er nemt at vende tilbage til filtrerede lister med metaobjektposter.

Trin:

1. Gå til Indhold > Metaobjekter i Shopify-administrator.
  2. Vælg +-ikonet i øverste linje for at åbne modussen Opret en ny visning.
  3. Angiv et navn til din gemte visning.
  4. Når din nyoprettede gemte visning er åben, skal du vælge søge- og filterikonet i den øverste linje.
  5. Tilføj de filtre, som du vil bruge til denne gemte visning. Dette kan enten være en fritekstsøgning eller strukturerede filtre (opdateret, oprettet, tilføjet af eller felter i metaobjektdefinitionen).
  6. Klik på Gem.

Administration af filer

Siden Filer angiver alle din butiks filer. Du kan søge efter og filtrere dine filer baseret på filstørrelse, filtypen (billede, video, ekstern video, 3D-model eller andet), og hvor filerne bruges (produkter, andet). Få mere at vide om brug af filer.

Kan du ikke finde de svar, du leder efter? Vi er her for at hjælpe.