Funksjoner for egendefinerte data

Funksjoner for egendefinerte data utvider hva du kan gjøre med metafelter og metaobjekter i butikken.

Funksjonstyper

Følgende funksjoner er tilgjengelige, avhengig av typen egendefinerte data:

En liste over tilgjengelige funksjoner for metaobjekter

En liste over tilgjengelige funksjoner for metaobjekter
Funksjon Tilgjengelighet Beskrivelse
Tilgang til butikkfronter Metaobjekter Lar deg bruke metaobjektet i nettbutikken, enten gjennom Liquid eller Storefront API.
Publiser oppføringer som nettsider Metaobjekter Lar deg bruke metaobjektet for å bygge en temamal for et nettsted. Du må ha valgt Butikkfronttilgang for denne funksjonen.
Aktiv status som utkast Metaobjekter Oppføringer kan variere mellom publiseringstilstandene aktiv og utkast.
Oversettelser Metaobjekter Oppføringer kan oversettes til ulike språk.
Bruk som et filter i metaobjektindeksen Metaobjektfelter av følgende typer:
  • Tekst med én linje / Tekst med én linje (liste)
  • Produktreferanse / Produktreferanse (liste)
  • Sann eller usann
  • Samlingsreferanse / Samlingsreferanse (liste)
  • Sidereferanse / Sidereferanse (liste)
  • Metaobjektreferanse / Metaobjektreferanse (liste)
Lar deg bruke et felt i metaobjektet for å filtrere metaobjektindeksen. Du kan aktivere denne funksjonen for maksimalt 50 metaobjektfelt-definisjoner.

En liste over funksjoner som er tilgjengelig for metafelter

En liste over funksjoner som er tilgjengelig for metafelter
Funksjon Tilgjengelighet Beskrivelse
Tilgang til butikkfronter Alle metafelttyper Lar deg bruke metafeltet i nettbutikken, enten gjennom Liquid eller Storefront API.
Bruk som et filter i produktindeksen Produktmetafelter:
  • Tekst med én linje / Tekst med én linje (liste)
  • Produktreferanse / Produktreferanse (liste)
  • Sann eller usann
  • Samlingsreferanse / Samlingsreferanse (liste)
  • Sidereferanse / Sidereferanse (liste)
  • Metaobjektreferanse / Metaobjektreferanse (liste)
Lar deg bruke metafeltet til å filtrere i produktindeksen. Du kan aktivere denne funksjonen for maksimalt 50 metafeltdefinisjoner.
Bruk i automatisert samling Produktmetafelter:
  • Én tekstlinje
  • Enkel tekstlinje (liste)
  • Sann eller usann
  • Heltall
  • Desimal
  • Vurdering
Lar deg bruke metafeltet til å opprette automatisert samling. Du kan aktivere denne funksjonen i maksimalt 128 metafeltdefinisjoner.

Aktiver eller deaktiver funksjoner

1. Gå til Innstillinger > Egendefinerte data i Shopify-administrator.
  2. Klikk på den delen av butikken som har egendefinerte data du vil endre funksjonene for.
  3. Klikk på den egendefinerte datatypen.
  4. Velg eller opphev valget av funksjonen for tilgjengelige alternativer i seksjonen Alternativer for metafeltet eller metaobjektet.