Navigere i delen Innhold i administratoren

Både Metaobjekter og Filer er tilgjengelige fra Innhold-seksjonen i Shopify-administratoren. Du finner denne seksjonen fra navigasjonsfeltet for administrator.

Administrere metaobjekter

Metaobjekter-siden viser alle metaobjektene på siden din. Det er fire standard lagrede visninger som vises som kort langs toppen, som navigerer til en filtrert visning av denne listen. Følgende standard lagrede visninger er tilgjengelige:

• Tilgjengelig i butikkfronten: Metaobjektoppføringer som er tilgjengelige for butikkfronten din
  • Nettsider: Metaobjektoppføringer med funksjonen for nettsider aktivert
  • Aktiv: Metaobjektoppføringer med status satt til Aktiv
  • Utkast: Metaobjektoppføringer med status satt til Utkast

På større skjermer vises seks lagrede visningskort. Dette krever at du har opprettet minst to egendefinerte lagrede visninger. Du finner instruksjoner nedenfor for bruk av lagrede visninger.

Nylige oppføringer vises også på denne siden og fremhever alle metaobjektoppføringer i omvendt kronologisk rekkefølge.

Du kan søke, filtrere og sortere metaobjekt-definisjoner etter behov.

Bruke lagrede visninger

Metaobjektoppføringslister kan konfigureres med lagrede visninger for å enkelt gå tilbake til filtrerte lister med metaobjektoppføringer.

Trinn:

1. Gå til Innhold > Metaobjekter i Shopify-administrator.
  2. Velg +-ikonet i topplinjen for å åpne Opprett en ny visning-modalen.
  3. Skriv inn et navn for den lagrede visningen.
  4. Med den nyopprettede visningen åpen velger du søke- og filterikonet i topplinjen.
  5. Legg til filtrene du vil at denne lagrede visningen skal bruke. Dette kan enten være et fritekstsøk eller strukturerte filtre (oppdatert, opprettet, lagt til av eller felt i metaobjekt-definisjonen).
  6. Klikk på Lagre.

Administrere filer

Filer-siden viser alle filene til butikken din. Du kan søke og filtrere filene dine basert på filstørrelse, filtype (bilde, video, ekstern video, 3D-modell eller annet) og hvor filer brukes (produkter, annet). Finn ut mer om bruk av filer.