Sisältöosiossa navigointi Adminissa

Sekä metaobjekteja että tiedostoja voi käsitellä Shopify Adminin Sisältö-osiosta. Osio sijaitsee Adminin navigointipalkissa.

Metaobjektien hallinnointi

Metaobjektit-sivulla on listattu kaikki kauppasi metaobjektit. Yläosassa näkyy neljä oletusarvoista tallennettua näkymää, joiden avulla voit navigoida tämän luettelon suodatettuun näkymään. Käytettävissä on seuraavat oletusarvoiset tallennetut näkymät:

• Saatavilla myyntipaikassa: Myyntipaikassasi saatavilla olevat metaobjektit
  • Verkkosivut: Metaobjektikirjaukset, joissa verkkosivutoiminto on aktivoitu
  • Aktiivinen: Metaobjektikirjaukset, joiden tila on Aktiivinen
  • Luonnos: Metaobjektikirjaukset, joiden tila on Luonnos

Suuremmilla näytöllä näytetään kuusi tallennettua näkymäkorttia. Tämä edellyttää, että olet luonut vähintään kaksi mukautettua tallennettua näkymää. Alla on ohjeet tallennettujen näkymien käyttämiseen.

Myös viimeaikaiset kirjaukset näkyvät tällä sivulla, ja niissä on kaikki metaobjektikirjaukset käänteisessä kronologisessa järjestyksessä.

Voit tarvittaessa etsiä, suodattaa ja lajitella metaobjektien määritelmäluettelon.

Tallennettujen näkymien käyttäminen

Metaobjektikirjausluetteloon voidaan määrittää tallennettuja näkymiä, jotta voit palata helposti metaobjektikirjausten suodatettuun luetteloon.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sisältö > Metaobjektit.
  2. Valitse yläpalkista +-kuvake, jos haluat avata Luo uusi näkymä ‑tilan.
  3. Kirjoita tallennetun näkymän nimi.
  4. Kun äskettäin luotu tallennettu näkymä on avoinna, valitse yläpalkista haku- ja suodatinkuvake.
  5. Lisää suodattimet, joita haluat käyttää tässä tallennetussa näkymässä. Nämä voivat olla joko vapaatekstihakuja tai rakenteellisia suodattimia (suodatus päivityksen, luomisen, lisäysajankohdan tai metaobjektien määritysten mukaan).
  6. Klikkaa Tallenna.

Tiedostojen hallinta

Tiedostot-sivulla on luetteloitu kaikki kauppasi tiedostot. Voit etsiä ja suodattaa tiedostoja tiedostokoon ja tiedostotyypin (kuva, video, ulkoinen video, 3D-malli tai muu tyyppi) perusteella ja sen perusteella, missä tiedostoja käytetään (tuotteet, muu). Lue lisää tiedostojen käyttämisestä.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.