Yrityksen ja yrityksen sijainnin metakenttien suodattaminen

Voit suodattaa yrityksen ja yrityksen sijainnin metakenttiä Yritykset-hakemistosivuilla ja yritysten tietosivulla. Tämä voi auttaa yrityksen tietojen analysoimisessa ja organisoinnissa B2B-kaupankäynnissä.

Voit käyttää suodattamiseen vain yrityksen tai yrityksen sijainnin metakenttämääritelmiä ja -arvoja. Yrityksen ja yrityksen sijainnin metakenttämääritelmiä kohden voi olla enintään 50 määritelmää.

Ennen kuin aloitat

Sinun on suoritettava seuraavat tehtävät, ennen kuin voit aktivoida yrityksen ja yrityksen sijainnin metakenttäsuodatuksen:

Tuetut metakenttämääritelmien tyypit

Voit käyttää seuraavia metakenttämääritelmän tyyppejä yrityksen ja yrityksen sijainnin metakenttien suodattamiseen:

• Yksirivinen teksti / Yksirivinen teksti (luettelo)
  • Tuoteviite / Tuoteviite (luettelo)
  • Tosi tai epätosi
  • Kokoelman viite / Kokoelman viite (luettelo)
  • Sivuviite / Sivuviite (luettelo)
  • Metaobjektin viite / Metaobjektin viite (luettelo)

Yrityksen ja yrityksen sijainnin metakenttäsuodatuksen aktivoiminen

Jos haluat käyttää metakenttämääritelmää Yritykset-hakemistosivulla ja yrityksen tietosivulla, sinun täytyy aktivoida metakenttämääritelmäsi suodatusasetus.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Riippuen siitä, mitä metakenttämääritelmää haluat käyttää suodattamiseen, klikkaa joko Yritykset tai Yrityksen sijainnit.
  3. Klikkaa metakenttämääritelmää, jota haluat käyttää suodattamiseen.
  4. Ota Vaihtoehdot-osiossa käyttöön Suodata yrityksen hakemistossa.
  5. Klikkaa Tallenna.

Yrityksen metakenttien suodattaminen

Kun olet luonut metakentän ja aktivoinut metakenttien suodatuksen, voit suodattaa yrityksesi metakenttiä Yritykset-hakemistosivulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa haku- ja suodatinpainiketta.
  3. Klikkaa Lisää suodatin +.
  4. Valitse Metakentät-osiossa metakenttämääritelmä, jota haluat käyttää yritystesi suodattamiseen.

Yrityksen sijainnin metakenttien suodattaminen

Kun olet luonut metakentän ja aktivoinut metakenttien suodatuksen, voit suodattaa yrityksesi metakenttiä yrityksen tietosivulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asiakkaat > Yritykset.
  2. Klikkaa yritystä, jota haluat suodattaa.
  3. Klikkaa haku- ja suodatinpainiketta.
  4. Klikkaa Lisää suodatin +.
  5. Valitse Metakentät-osiossa metakenttämääritelmä, jota haluat käyttää yritysten sijaintien suodattamiseen.