Kopioi metakentän arvot tilausluonnoksista tilauksiin

Voit aktivoida toiminnon, jonka avulla metakentät siirtyvät tilausluonnoksistasi valmiisiin tilauksiin. Kun tilausluonnoksesi muunnetaan tilauksiksi ja olet aktivoinut metakentän kopiointivaihtoehdon, metakenttä kopioidaan automaattisesti tilaukseen.

Jotta arvot kopioidaan tilausluonnoksesta tilaukseen, tilausluonnoksen ja tilauksen metakenttien vahvistustietojen on vastattava toisiaan.

Luo tilauksen määritelmän yksisuuntainen synkronointi

Voit kopioida metakenttiä tilausluonnoksista tilauksiin luomalla vastaavat tilausluonnoksen määritykset ja yksisuuntaisen synkronoinnin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Klikkaa Tilaukset.
  3. Klikkaa metakenttää, jonka haluat päivittää.
  4. Klikkaa Vastaava tilausluonnoksen määritelmä -osiossa Luo tilausluonnoksen määritelmä.
  5. Klikkaa Tallenna.

Luo tilausluonnoksen määritelmän yksisuuntainen synkronointi

Voit kopioida metakenttiä tilausluonnoksista tilauksiin luomalla vastaavat tilauksen määritykset ja yksisuuntaisen synkronoinnin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Klikkaa Tilausluonnoksia.
  3. Klikkaa metakenttää, jonka haluat päivittää.
  4. Klikkaa Vastaava tilauksen määritelmä -osiossa Luo tilauksen määritelmä.