Visning af metafelter i webshop

Når du har tilføjet definitioner for metafelter og tildelt metafeltværdier til dele af din butik, kan du knytte metafelterne til dit tema for at vise dine specialiserede oplysninger i webshoppen på flere forskellige måder. Hvis du f.eks. sælger lys, vil du muligvis gerne vise, hvor mange timer lysene kan brænde, på deres produktsider. Hvis du f.eks. har en dagligvarebutik, vil du muligvis gerne vise udløbsdatoen for varer på dåse.

Følgende er andre eksempler på specialiserede oplysninger, som du kan vise i din webshop:

• delnumre
  • farveprøver
  • produkternes udgivelsesdato
  • fremhævede produkter eller varianter
  • produkternes stjernebedømmelse
  • filer til download
  • ingredienslister

Hvis du har et Online Store 2.0-tema, kan du knytte de fleste metafelter til dit tema ved hjælp af temaeditoren. Hvis du bruger et ældre tema eller vil tilføje typer af metafelter, som ikke understøttes af dit tema, kan du redigere din temakode eller ansætte en Shopify-partner til at hjælpe dig. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

Nogle standardproduktkategorier har tilgængelige metafelter for kategorier med standardposter. Hvis du f.eks. tilføjer produktkategorien Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops, kan du tilføje metafelter for kategorier for clothing size, neckline, sleeve length type, length type, age group, material og color. Metafelter for kategorier har standardmetaobjektposter, som du enten kan bruge, som de er, eller tilpasse yderligere. Hvis farven black f.eks. ikke er i overensstemmelse med din branding, kan du omdøbe den til graphite. Få mere at vide om metafelter for kategorier.

Metafelter for kategorier kan bruges i dit butikslayout, så kunderne hurtigere kan finde de produkter, de har brug for. Når du bruger farveposter som variantmuligheder, kan du vise variantmuligheder som farveprøver for valgmuligheder på produktsiderne i dit butiksfacade. Når du føjer metafelter til dit butikslayout, kan du også filtrere dem efter produktkategori og eventuelle metafelter, der er knyttet til denne kategori, vises i resultaterne.

Knyt metafelter til dit tema ved hjælp af temaeditoren

Hvis dit tema understøtter metafelter, kan du vælge, hvordan du vil vise metafelter i din webshop ved hjælp af temaeditoren. Du kan se, hvilke metafelter der er tilgængelige i dit tema under temaets dokumentation eller ved at kontakte udvikleren af dit tema.

Du kan knytte metafelter til dit tema ved at tilføje afsnit eller blokke, der understøtter dynamiske kilder. Afsnittet Produktoplysninger kan f.eks. understøtte produktmetafelter, mens afsnittet Kollektion kan understøtte kollektionsmetafelter.

Når du har tilføjet et afsnit eller en blok, kan du søge efter eller vælge et enkelt metafelt ved at klikke på ikonet for tilknytning af dynamiske kilder:

Tilknyt dynamisk kilde (ikon)

Hvis der vises et + ud for ikonet for tilknytning af dynamiske kilder, kan du søge efter og tilføje op til 20 metafelter i én enkelt skabelon ved at klikke på ikonet og derefter vælge ét metafelt ad gangen:

Indsæt ikon for dynamisk kilde

Du kan finde en trinvis vejledning under Brug af metafelter og dynamiske kilder.

Du kan knytte en liste over indholdstyper til Tekst- eller RTF-afsnit og blokke. Lister over produktreferencer kræver et tilpasset afsnit eller et tredjepartstema, der bruger indstillinger for produktlister.

Tilføjelse af metafelter via redigering af temakode

Hvis du vil redigere din temakode for at vise metafelter i din webshop, kan du bruge Liquid til at henvise til metafelter på dine sideskabeloner.

Du bør kun redigere din temakode, hvis du har erfaring med at kode. Hvis du har brug for hjælp til at redigere din temakode, kan du ansætte en Shopify-partner fra Shopify Partner Directory. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

Visning af brandingmaterialer med metafelter

Du kan bruge metafelter til at vise dine brandingmaterialer på din webshop. Brandingmaterialer bruges som en standardindstilling. Dette betyder, at dine brandingmaterialer automatisk synkroniseres med alle funktioner, der bruger Brand API’en, når du har tilføjet dem.

Shopifys Online Store 2.0-temaer kan bruge dine brandingmaterialer i dine temaindstillinger. Du skal tilknytte dine brandingmaterialer manuelt ved at åbne temaeditoren. Find den temaindstilling, du vil bruge brandingmaterialerne i, f.eks. logoet i din butiks sidehoved, og klik på knappen Tilknyt dynamisk kilde.

Billede af siden til valg af billede for logoer i temaindstillingerne. Knappen for tilknytning af dynamisk kilde er fremhævet.

Klik på det brandingmateriale, du vil bruge i sidehovedet, for at knytte det til dit tema.

Panelet til tilknytning af dynamisk kilde med Standardlogo er valgt.

Hvis muligheden for at tilknytte brandingmaterialer ikke findes, kan det skyldes, at appen, kanalen eller temaet ikke er integreret med Brand API'en.