Lister over metafelter

Lister over metafelter giver dig mulighed for at anvende flere værdier i et enkelt metafelt. Brug lister over metafelter til at vise yderligere produkter, der komplimenterer kundens valg eller lister over ingredienser. Du kan også gøre din filtrering i butiksfacader mere effektiv.

Lister over metafelter er tilgængelige for følgende indholdstyper:

• tekstfelter
  • tal
  • farve
  • webadresse
  • vægt
  • mængde
  • dimension
  • bedømmelse
  • dato
  • dato og klokkeslæt

Du kan oprette lister over metafelter for følgende referencetyper:

• produkter
  • varianter
  • filer
  • sider
  • kollektioner
  • metaobjekter
  • blandet reference

Brugsscenarier

Lister over metafelter giver dig mulighed for at gemme og vise oplysninger, der er unikke for din butik. Brug lister over metafelter til at vise yderligere produkter, der komplimenterer kundens valg eller lister over ingredienser. Du kan også gøre din filtrering i butiksfacader mere effektiv. Du kan vise bedre indhold dynamisk på tværs af hele kataloget, hvilket hjælper dine kunder med at træffe bedre købsbeslutninger i din butik.

Eksempel: En tøjbutik kan ønske at give sine kunder mulighed for at filtrere valgmulighederne efter sæson. I stedet for at søgningen returnerer produkter med en enkelt værdi, der hedder “Forår” eller “Sommer”, kan der føjes flere sæsoner til et enkelt produkt (f.eks. en sweater, der både er perfekt om foråret og om sommeren). Når en kunde søger efter forårstøj, returneres den perfekte sweater som et resultat, da produktet både har metafeltværdier for “Forår” og “Sommer”.

Du kan bruge lister over metafelter til at angive ingredienserne i dine produkter. Et bageri kan f.eks. ønske at vise alle ingredienser i en kage. Du kan angive ingredienserne som felter med enkelte tekstlinjer og derefter vise dem i butikslayoutet ved hjælp af en blok eller afsnittene Tekst eller RTF.

Du kan også bruge lister over metafelter til at styrke dine kundedata. Opret en liste over forudindstillede farvevalg (“rosa”, “marineblå”, “magenta”) for dine kunder og gem resultaterne i kundens profil. Brug dataene til at indpakke kundens køb i dennes yndlingsfarve for at give indpakningen et personligt præg.

Hvis du vil oprette en liste over metafelter, skal du starte med at oprette en ny tilpasset definition for et metafelt. Angiv indholdstypen, og markér derefter feltet Acceptér liste over værdier.

Når du har oprettet definitionen i Shopify-administrator, skal du gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. Lister over ikke-referencefelter kan bruges i Tekst- eller RTF-afsnit og -blokke, mens referencelister kan bruges i tilpassede afsnit eller et tredjepartstema, der bruger indstillinger for produktlister.

Lister over metafelter

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.
  2. Gå til afsnittet Metafelter, hvor de relevante definitioner for metafelter vises på en liste.

3. Klik på metafeltet i afsnittet Metafelter.

4. Afhængigt af hvordan du har konfigureret din metafeltdefinition, skal du gøre ét af følgende:

• Skriv dit indhold.
    • Klik på Vælg en mulighed, og vælg derefter en forudindstillet mulighed på listen.
    • Gentag for at tilføje flere værdier.
  5. Klik på Gem.

Lister over metafelter til reference

1. Åbn Shopify-administratoren, og gå til den del af din butik, hvor du vil tilføje en metafeltværdi. F.eks. et specifikt produkt, en specifik kollektion eller en specifik kunde.
  2. Gå til afsnittet Metafelter, hvor de relevante definitioner for metafelter vises på en liste.

3. Klik på referencemetafeltet i afsnittet Metafelter.

4. Du har forskellige valgmuligheder afhængigt af referencetypen.

• Klik på Vælg produkter for produktreferencer.
    • Klik på Vælg filer for filreferencer.
    • Klik på Vælg sider for sidereferencer.
    • Klik på Vælg varianter for variantreferencer.
    • Klik på Vælg kollektioner for kollektionsreferencer.
    • Klik på Vælg poster for metaobjektreferencer og blandede referencer.
  5. Gentag for at tilføje flere varer.

6. Klik på Gem.

Når du har føjet værdier til din liste over metafelter, kan du knytte dine metafelter til dit tema for at vise de tilpassede oplysninger i din webshop.