Vejledning i metafelter

Metafelter hjælper dig med at tilpasse din Shopify-butiks funktionalitet og udseende, da du får mulighed for at gemme specialiserede oplysninger, der normalt ikke registreres i Shopify-administrator. Metafelter kan bruges internt i din Shopify-administrator, og du kan også vælge at vise dem i din webshop.

Følgende er nogle eksempler på metafelter, og hvor du kan bruge dem:

• Opret leveringsinstruktioner for produkter, såsom oplysninger om pakkematerialer, til din produktside i Shopify-administrator.
  • Opret forventet behandlings- eller leveringstid, såsom Afsendes inden for 1 dag, og vis den på produktsiderne i din webshop.
  • Tilføj farveoplysninger for produkter, såsom rød, sort eller blå, og vis dem på produktsiderne i din webshop, eller brug dem til at oprette automatiserede kollektioner via metafelter.
  • Nogle produktkategorier indeholder metafelter i kategorier, der indeholder farve. Når du har valgt en produktkategori i et produkt, kan du tilføje farveposter i metafeltet for farvekategorien. Du kan knytte farveposter til dine variantmuligheder. Når du bruger farveposter som variantmuligheder, kan du vise variantmuligheder som farveprøver for valgmuligheder på produktsiderne i dit butikslayout. Få mere at vide om metafelter for kategorier.

Du kan føje metafelter til dine produkter, kollektioner, kunder, ordrer og andre dele af din butik. Dette kan direkte fra Shopify-administrator.

Hvis du har et Online Store 2.0-tema, kan du knytte de fleste metafelter til dit tema ved hjælp af temaeditoren. Hvis du bruger ældre temaer eller vil tilføje typer af metafelter, som ikke understøttes af dit tema, kan du redigere din temakode eller ansætte en Shopify-partner til at hjælpe dig. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

Vejledning til vaskeanvisninger

I denne vejledning lærer du, hvordan du opretter et metafelt for vaskeanvisninger og viser dem i din webshop.

Du vil lære dette

Når du er færdig med denne vejledning, vil du have opnået følgende:

• oprettet en metafeltdefinition
  • Føjet værdier til metafelter
  • udgivet dine metafelter

Trin 1: Opret en metafeltdefinition

1. Gå til Indstillinger > Tilpassede data i Shopify-administrator.
  2. Klik på Metafelter for produkter i afsnittet Metafelter.
  3. Klik på Tilføj definition.
  4. Navngiv din metafeltdefinition Vaskeanvisning, og klik på den standardmetafeltdefinition, der vises. Få mere at vide om standardmetafeltdefinitioner.
  5. Klik på Gem.

Når din metafeltdefinition er blevet gemt, kan du gå i gang med at føje værdier til metafelter.

Trin 2: Føj værdier til metafelter

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på et produkt, du vil tilføje vaskeanvisninger for.
  3. Klik på Vaskeanvisning i Produktmetafelter. Angiv vaskeanvisningerne.
  4. Klik på Gem.

Gentag ovenstående trin for at føje værdier til metafeltet for andre produkter.

Du skal derefter udgive metafeltet i din webshop.

Trin 3: Sådan udgiver du metafeltet i din webshop

Nu, hvor du har føjet værdier til metafelter for dine produkter, er det tid til at vise metafeltet i din butik. Dette trin bruger temaeditoren til at vælge de blokke og afsnit, som dit metafelt vil blive knyttet til.

Når du har tilføjet et afsnit eller en blok, kan du vælge et metafelt ved at klikke på ikonet for tilknytning af dynamiske kilder:

Tilknyt dynamisk kilde (ikon)

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Gå til rullemenuen øverst på skærmen, og vælg Produkter > Standardprodukt. Dette indlæser standardskabelonen for produkter i temaeditoren.
  4. Klik på Tilføj blok > Række, der kan skjules i afsnittet Produktoplysninger.
  5. Angiv en overskrift.
  6. Valgfrit: Vælg et Ikon på listen, eller klik på Ingen for intet ikon.
  7. Klik på ikonet Tilknyt dynamisk kilde ud for rækkens indhold, og vælg Vaskeanvisning.
  8. Klik på Gem for at udgive produktets vaskeanvisning.

Dine vaskeanvisninger vises kun på de produkter, de er knyttede til, og afsnittet udfyldes ikke for eventuelle produkter uden en værdi for dette metafelt. Dette betyder, at du kan opsætte en enkelt produktskabelon, der fungerer for alle dine produkter.