Tilføjelse af standarddefinitioner for metafelter

Standarddefinitioner er automatisk konfigureret for dig, og de er udviklet til at være kompatible på tværs af Shopify. Da standarddefinitioner følger de standarder, der bruges på tværs af alle Shopify-butikker, understøttes de af apps, temaer og andre dele af din butik. Nogle eksempler på standarddefinitioner omfatter produktbedømmelser, dato og klokkeslæt og relaterede produkter.

Standardmetafelter og -metaobjekter driver Shopifys produktklassificering og metafelter for kategorier. Metafelter for kategorier tilføjes, når produktkategorien føjes til produktet. Hvis du f.eks. tilføjer produktkategorien Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops, kan du tilføje metafelter for kategorier for clothing size, neckline, sleeve length type, length type, age group, material og color. Du kan redigere dine metaobjektposter i Indhold > Metaobjekter.

Du bør bruge standarddefinitioner for dine metafelter, når det er muligt. Få mere at vide under Standardmetafelter for Shopify.

Tilføj en standarddefinition

1. Gå til Indstillinger > Tilpassede data i Shopify-administrator.
  2. Vælg den del af din butik, som du vil føje et metafelt til. F.eks. Produkter.
  3. Klik på Tilføj definition.
  4. Søg efter den standarddefinition, du vil bruge, i feltet Navn. F.eks. produktbedømmelse eller plejevejledning. Få mere at vide i Shopifys standardmetafelter.
  5. Gennemgå standarddefinitionens oplysninger.
  6. Valgfrit: Hvis standarddefinitionen ikke matcher dit metafelt, kan du klikke på Skift og derefter vælge en anden definition.
  7. Valgfrit: Hvis du vil forhindre, at tilpassede butikslayout viser værdier for dette metafelt, skal du fravælge Butiksfacader.
  8. Valgfrit: Hvis du vil gøre det muligt at vise denne definition for automatiserede kollektioner, skal du vælge Automatiserede kollektioner. Denne valgmulighed er kun tilgængelig for metafelter for produkter og varianter.
  9. Valgfrit: Hvis du vil frigøre metafeltet, så de tilsvarende sider i din Shopify-administrator ikke automatisk viser metafeltet, skal du klikke på Definitionen er fastgjort.
  10. Klik på Gem.

De næste trin, når du har tilføjet definitioner af metafelter

Når du har tilføjet definitioner for dine metafelter, kan du udføre følgende handlinger:

Brug af standardmetafelter med Storefront API'en

Hvis du vil tillade, at tilpassede butikslayout viser dine metafelter, kan du give adgang til din Storefront API, når du opretter eller redigerer en definition for et metafelt. Hvis du sælger dine Shopify-produkter via et website, et videospil eller en anden tilpasset shoppingoplevelse uden for Shopify, kan du give adgang til Storefront API'en.

Værdier for standardmetafelter er som standard tilgængelige for tilpassede butikslayouts. Få mere at vide om brug af metafelter med Storefront API'en.