Metakenttien vakiomääritelmien lisääminen

Vakiomääritelmät määritetään sinulle automaattisesti, ja ne on suunniteltu yleisesti yhteensopiviksi kaikissa Shopify-palveluissa. Koska metakenttien vakiomääritelmät noudattavat kaikissa Shopify-kaupoissa käytettyjä standardeja, sovellukset, teemat ja kaupan muut osat tukevat niitä. Joitakin esimerkkejä vakiomääritelmistä ovat tuoteluokitukset, päivämäärä ja kellonaika sekä liittyvät tuotteet.

Shopifyn tuoteluokitus ja luokkien metakentät perustuvat vakiomuotoisiin metakenttiin ja metaobjekteihin. Luokkien metakentät lisätään, kun tuotteeseen lisätään tuoteluokka. Jos esimerkiksi lisäät tuoteluokan Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops, voit lisätä luokan metakenttiä lisätiedoille clothing size, neckline, sleeve length type, length type, age group, material ja color. Voit muokata metaobjektien määritteitä kohdassa Sisältö -> Metaobjektit.

Käytä aina kun mahdollista metakentillesi vakiomääritelmää. Lue aiheesta lisää Shopifyn vakiometakenttiä käsittelevästä kohdasta.

Lisää vakiomääritelmä

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat lisätä metakentän. Esimerkiksi Tuotteet.
  3. Klikkaa Lisää määritelmä.
  4. Etsi Nimi-kentästä vakiomääritys, jota haluat käyttää. Esimerkiksi tuotearvio tai hoito-opas. Lisätietoja löydät kohdasta Shopifyn vakiometakentät.
  5. Tarkista vakiomääritelmän tiedot.
  6. Valinnainen: Jos vakiomääritelmä ei vastaa metakenttääsi, klikkaa Muuta ja valitse sitten toinen määritelmä.
  7. Valinnainen: Jos haluat estää mukautettuja myyntipaikkoja näyttämästä tämän metakentän arvoja, poista valinta Myyntipaikat.
  8. Valinnainen: Jos haluat antaa tämän määritelmän näyttää automatisoidut kokoelmat, valitse Automatisoidut kokoelmat. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain tuotteen ja version metakentille.
  9. Valinnainen: Jos haluat poistaa metakentän, jotta vastaavat sivut Shopify Adminissasi eivät automaattisesti näytä metakenttää, klikkaa Määritelmä pinnattu.
  10. Klikkaa Tallenna.

Metakenttämääritelmien seuraavat vaiheet

Kun olet lisännyt metakenttiä koskevat määritelmät, voit suorittaa seuraavat toimenpiteet:

Standardimetakenttien käyttäminen Storefront API:n avulla

Jos haluat sallia sen, että mukautetut kauppapaikat näyttävät metakenttäsi, voit antaa pääsyn Storefront API:iin, kun luot metakenttämäärityksen tai muokkaat sitä. Jos myyt Shopify-tuotteitasi muun kuin Shopify-verkkosivuston, videopelin tai muun mukautetun ostokokemuksen kautta, saatat haluta antaa pääsyn Storefront API:iin.

Standardimetakenttien arvot ovat oletusarvoisesti mukautettujen kauppapaikkojen käytettävissä. Lue lisää metakenttien käyttämisestä Storefront API:n avulla.