Sådan tilføjer du et pop op-vindue til dine produktsider med metafelter

Metafelter hjælper dig med at tilpasse din Shopify-butiks funktionalitet og udseende, da du får mulighed for at gemme specialiserede oplysninger, der normalt ikke registreres i Shopify-administrator. Metafelter kan bruges internt i din Shopify-administrator, og du kan også vælge at vise dem i din webshop.

Med metafelter kan du tilføje en sidereference til en pop op-blok, der viser et link på dine produktsider. Når der klikkes på linket, åbnes et pop op-vindue, der viser indholdet på din side. Du kan tilføje billeder og andre medier ved hjælp af RTF-editoren til dine sider.

Følgende er nogle eksempler på pop op-oplysninger, som du kan føje til dine produktsider:

• Størrelsesguider
  • Vaskeanvisninger
  • Samlevejledninger
  • Produktspecifikationer
  • Ofte stillede spørgsmål

Dette er en vejledning på 4 trin, der introducerer metafelter for sidereferencer, opretter et produktmetafelt til en sidereference, opretter en produktsideskabelon til din webshop, tilføjer en ny side, refererer til siden i specifikke produkter og anvender produktsideskabelonen til specifikke produkter.

Hvis du har et Online Store 2.0-tema, kan du knytte de fleste metafelter til dit tema ved hjælp af temaeditoren. Hvis du bruger et ældre tema eller vil tilføje typer af metafelter, som ikke understøttes af dit tema, kan du redigere din temakode eller ansætte en Shopify-partner.

Trin 1: Opret et produktmetafelt for en side

Start med at oprette en metafeltdefinition for sidereference for dine produktsider. Produktmetafeltet linker til en bestemt side og kan tilpasses for hvert enkelt produkt. Hvis du ikke føjer en sidereference til et produkt, der bruger den samme skabelon, vises teksten med pop op-linket stadig, som om der er indhold. Hvis du kun vil vise pop op-linket på specifikke produkter, kan du oprette en produktskabelon og kun anvende den på relevante produkter.

Med metafelter for sidereferencer kan du vise forskellige produktoplysninger ved at oprette forskellige sider til forskellige produkttyper. Du kan f.eks. oprette to forskellige sider med størrelsesguider til to forskellige aldersgrupper, som f.eks. en størrelsesguide til små børn og en til spædbørn. Derefter kan du føje sidereferencen for størrelser til små børn kun til de produkter, der er til små børn.

Du skal oprette en metafeltdefinition for en sidereference for at kunne knytte den til pop op-blokken i din temaeditor. Adgang til butikslayout er som standard valgt, når du opretter din metafeltdefinition.

Trin:

Trin 2: Opret din skabelon til produktsider

Hvis du har et Online Store 2.0-tema, kan du knytte sidereferencen til dit tema ved hjælp af temaeditoren. Hvis du bruger et ældre tema eller vil tilføje typer af metafelter, som ikke understøttes af dit tema, kan du redigere din temakode eller ansætte en Shopify-partner.

Når du har tilføjet et afsnit eller en blok, kan du vælge et metafelt ved at klikke på ikonet for dynamiske kilder:

Tilknyt dynamisk kilde (ikon)

Hvis du ikke vil føje pop op-blokken til alle dine produkter, skal du oprette en ny skabelon til produktsider. I trinnene opretter du en ny skabelon til produktsider, men du kan også vælge en eksisterende skabelon til produktsider, som du kan tilpasse i stedet.

Trin:

Trin 3: Tilføj en side med dine produktoplysninger

Du skal oprette en side med indhold, som metafeltet refererer til. Hvis du allerede har oprettet en side, kan du gå videre til trin 4.

Trin:

Du kan oprette så mange sider, som du vil referere i metafeltet, som du har brug for. Du kan dog kun linke én side i produktmetafeltet.

Trin 4: Referer til siden, og anvend produktskabelonen på specifikke produkter

Når du føjer en sidereference til et bestemt produkt, vises oplysningerne fra denne side kun med det pågældende produkt. Hvis du lader sidereferencen være tom for et produkt, der bruger denne produktskabelon, vises linkteksten stadig som et link. Pop op-vinduet er imidlertid tomt uden en sidereference og kan skabe forvirring for dine kunder. I dette tilfælde kan du bruge en anden skabelon til produktsider til specifikke produkttyper. Du kan f.eks. oprette en produktskabelon til tøj med siden størrelsesguide i din pop op-blok, og derefter kan du oprette en produktskabelon til tasker, hvor du ikke behøver at tilføje pop op-blokken.

Få mere at vide om skabeloner.

Trin:

Du kan gentage disse trin for så mange produkter, du har brug for.