Sådan migrerer du QuickBooks Desktop POS til Shopify POS

Når du har oprettet din Shopify-konto, installeres appen QuickBooks Desktop Connector automatisk i din butik. Ved at bruge denne app kan du migrere dine QuickBooks Desktop POS-data, som f.eks. kunder, forhandlere, lagervarer og lokationer, til Shopify POS.

Hvis du vil migrere, skal du eksportere dine datafiler fra din QuickBooks Desktop Point of Sale-app, hente din Stocky API-nøgle, uploade dine datafiler til Shopify, tilknytte dine lokationer i Shopify og derefter starte migreringen. Migreringen kan tage fra et par minutter til en time eller mere, afhængigt af din POS-opsætning og din datamængde.

Krav til migrering fra QuickBooks POS til Shopify POS:

Du skal opfylde følgende krav for at begynde at migrere fra QuickBooks POS til Shopify POS:

Trin 1: Opdatering af din QuickBooks Desktop POS til version 19

Hvis du migrerer dine QuickBooks Desktop POS-data til Shopify, skal dit POS have version 19. Før du opdaterer din QuickBooks Desktop POS til version 19, skal du kontrollere din aktuelle QuickBooks Desktop POS-version.

Du skal opdatere din QuickBooks Desktop POS til en 30-dages prøveperiode på version 19. Den 30-dages prøveperiode på QuickBooks Desktop POS-version 19 er en gratis prøveperiode, men du kan ikke forlænge din 30-dages prøveperiode. Hvis du ikke kan fuldføre migreringen til Shopify POS inden for 30 dage, skal du forsinke opdateringen af prøveperioden, indtil du er klar til at fuldføre migreringen. Hvis du bruger QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren, skal du også have den understøttede version af QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren for at håndtere integrationen med Shopify.

Afhængigt af hvilken version af QuickBooks Desktop POS, du bruger, kan din opdateringssti være anderledes.

QuickBooks Desktop POS-opdatering til version 19
Din QuickBooks Desktop POS-version Påkrævet handling
QuickBooks Desktop POS version 18 eller 12 Opdater din QuickBooks Desktop POS til en 30-dages prøveperiode på version 19
QuickBooks Desktop POS 11, 10, 9, 8, 7 eller ældre Kontakt Intuit Support for at opdatere din POS til den 30-dages prøveperiode på version 19

Opdater din QuickBooks Desktop POS version 18 eller 12 til prøveperioden på version 19

1. Lav en sikkerhedskopi af din aktuelle POS-fil.
  2. Kør den finansielle ombytning for QuickBooks Desktop POS.
  3. Migrer dine data fra din POS-fil til prøveperioden på POS version 19.
  4. Eksportér din POS-fil, og gem den til migreringen til Shopify POS.

Trin 2: Eksportér datafiler fra din QuickBooks Desktop POS

Du skal eksportere dine QuickBooks datafiler.Du kan importere produkt-, kunde-, lager- og forhandlerdata.Få mere at vide QuickBooks-dataeksport.

Hvis du vil eksportere flere datafiler, skal du gentage følgende trin og vælge en anden datafil. Hvis du f.eks. vil eksportere dine lagervarer, kunder og forhandlere, skal du udføre disse trin tre gange.

Når du eksporterer datafiler, skal du sørge for at gemme dem som nye filer og undgå at erstatte eksisterende filer med nye.

Trin:

1. Åbn QuickBooks Desktop Point of Sale-appen på din computer.
  2. Klik på Fil > Forsyninger > Eksport.
  3. Vælg den datafil, du vil eksportere, og klik derefter på Næste.
  4. Klik på Browse ud for feltet Select destination file, og vælg derefter den fildestination, hvor du vil gemme din datafil.
  5. Vælg Sheet1 i feltet Write records to (sheet).
  6. Klik på Administrer skabeloner. klik på Vælg alle, og klik derefter på Gem.
  7. Klik på Next, og klik derefter på Export.

Når du har eksporteret din datafil, skal du gå til den destination, hvor du gemte datafilen, og sørge for, at den blev eksporteret korrekt.

Trin 3: Hent din Stocky API-nøgle

Stocky er en app udviklet af Shopify, der administrerer din POS-lagerbeholdning, købsordrer, forhandlere og overførsler.Du skal tilføje din Stocky API, så dine QuickBooks kan migreres til Stocky.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Stocky.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Præferencer > API-adgang i Stocky-appen.

5. Kopiér den aktuelle nøgle i afsnittet API-adgang.

Trin 4: Upload dine QuickBooks Desktop POS-datafiler til Shopify

Du skal tilføje din Stocky API-nøgle og derefter uploade dine QuickBooks datafiler til Shopify.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på QuickBooks Desktop Connector.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Kom i gang i QuickBooks Desktop Connector.

5. I afsnittet Upload QuickBooks POS-datafiler skal du uploade dine QuickBooks-datafiler:

1. Klik på Tilføj datafil i afsnittet Lager, og upload derefter din datafil for lagervarer.
    2. Klik på Tilføj datafil i afsnittet Kunder, og upload derefter din datafil for kunder.
    3. Klik på Tilføj datafil i afsnittet Forhandlere, og upload derefter din datafil for forhandlere.
  6. Angiv din Stocky API-nøgle i afsnittet Indtast din Stocky API-nøgle.

7. Klik på Næste.

Trin 5: Vælg din stregkodetilknytning og match dine lokationer

Du skal vælge det varenummer eller UPC, som du vil bruge som en stregkode, der kan scannes, i Shopify POS.Få mere at vide om brugen af stregkoder og SKU'er i Shopify POS.

Du skal også matche dine eksisterende lokationer fra de datafiler, du uploader, med de lokationer, du opretter i Shopify. Hver varelinje, som f.eks QTY1 eller QTY2, angiver din lokation fra QuickBooks POS. Du skal vælge en matchende lokation i Shopify. Du kan matche op til 20 lokationer.

Få mere at vide om QuickBooks og Shopify-datakortlægning.

Trin:

1. I afsnittet med tilknytning af stregkoder vælger du et produktnummer, som du vil bruge til at knytte dine produktstregkoder fra QuickBooks Desktop POS til Shopify.
  2. Vælg en eksisterende Shopify-lokation for alle dine lokationer i dine datafiler i afsnittet Lokationsmatchning.
  3. Valgfrit: Klik på Tilføj ny lokation for at oprette en ny lokation i Shopify.
  4. Klik på Start migrering.

Når du har klikket på Startmigrering, starter datamigreringen, og den kan tage op til fem timer at gennemføre. Længden af migreringen afhænger af mange faktorer, såsom din QuickBooks POS-opsætning, mængden af data, du migrerer, eller antallet af dine lokationer. Du modtager en mail, når migreringen er fuldført.

Hvis du oplever fejl under migreringen, kan du få se Fejlfinding og almindelige problemer i forbindelse med QuickBooks Desktop POS-migrering.

Næste trin

Når du har gennemført datamigreringen, importeres dine produktvarianter som individuelle produkter til Shopify med et QuickBooks-tag og med status som Kladde. Du kan tage følgende skridt:

Hvis du bruger QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren, kan du også integrere din QuickBooks Desktop-appkonto med Shopify POS. Få mere at vide under Sådan integrerer du QuickBooks Desktop-regnskabssoftware med Shopify.