Sådan integrerer du QuickBooks Desktop-regnskabssoftware med Shopify

Hvis du bruger QuickBooks Desktop-regnskabssoftware, kan du integrere din QuickBooks Desktop-appkonto med Shopify POS. Denne handling synkroniserer alle dine virksomheds- og regnskabsdata, som f.eks. salg og køb, med dit regnskabssystem.

Hvis du vil integrere, skal du konfigurere dine skattepræferencer, generere et apptoken, tilknytte din konto og derefter starte integrationen.

Overvejelser i forbindelse med integrationen af QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren med Shopify

Gennemgå følgende overvejelser, inden du påbegynder integrationen:

• Kontrollér, at du har oprettet din Shopify-konto med dit unikke id eller din kampagnekode.
  • Bekræft, at du har installeret den nyeste version af QuickBooks Desktop-appen på din computer.
  • Bekræft, at du har installeret QuickBooks Desktop Connector-appen i Shopify-administratoren. Hvis du ikke har gjort dette, skal du gå til Shopify App Store og installere appen i din butik.
  • Sørg for at igangsætte integrationen af QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren på samme computer, som du bruger QuickBooks Desktop POS på.
  • Hvis du bruger QuickBooks Desktop POS, skal du sørge for at fuldføre migreringen af QuickBooks POS-data, inden du begynder at integrere QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren med Shopify.
  • Hvis du bruger QuickBooks Online i stedet for QuickBooks Desktop, behøver du ikke at bruge QuickBooks Desktop Connector-appen til at integrere dine data med Shopify. Installer QuickBooks Online-appen i din Shopify-butik for at integrere dine data.
  • Integrationsprocessen kan kun fuldføres én gang og kan ikke gentages. Kontakt det relevante supportteam, hvis du har brug for at nulstille integrationen.

Trin 1: Opsæt dine skattepræferencer

Inden du igangsætter integrationen, skal du opsætte dine skatteindstillinger i QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren.

Trin:

1. Åbn QuickBooks Desktop-appen på din computerenhed.
  2. Klik på Rediger > Præferencer.
  3. I afsnittet Opkræver du omsætningsskat? vælger du Ja.
  4. Vælg eller tilføj en vare med omsætningsskat:

• Hvis du har den mest almindelige vare med omsætningsskat, skal du vælge den i feltet for mest almindelige vare med omsætningsskat.
    • Gør følgende for at tilføje en ny vare med omsætningsskat:
      1. Klik på Tilføj vare med omsætningsskat.
      2. Navngiv din vare med omsætningsskat i Navn på omsætningsskat.
      3. I feltet Beskrivelse indtaster du Omsætningsskat.
      4. I feltet Skatteprocent (%) indtaster du 0 %.
      5. Klik på OK.
  5. Klik på OK.

Trin 2: Generér et apptoken

Når du har opsat dine skatteindstillinger, skal du generere et apptoken i QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren.

Trin:

1. Åbn QuickBooks Desktop-appen på din computerenhed.
  2. Klik på Fil > Appadministration > Administrer webapps.
  3. Angiv og søg efter Shoppinpal QBD connector i feltet Søg efter apps.
  4. Klik på Handling i kolonnen Opsætning.
  5. Klik på Generér token.
  6. Klik på Kopiér til udklipsholder.

Trin 3: Tilknyt din konto, og start integrationen

Hvis du vil starte integrationen ved hjælp af appen QuickBooks Desktop Connector i din Shopify-administrator, skal du tilføje apptokenet, knytte dine QuickBooks-datafelter til Shopify-kategorier og tilføje din Stocky API-nøgle.

Du skal også vælge, hvordan du vil dele data med QuickBooks Desktop-regnskabsoftware. Du kan vælge mellem to synkroniseringstilstande:

• Oversigtstilstand: Sender oversigtsdata til QuickBooks Desktop-regnskabssoftware. Hvis du bruger QuickBooks Desktop Pro- eller Premier-version og har mere end 14.500 rækker med kombinerede data, skal du vælge oversigtssynkroniseringstilstanden.
  • Detaljeret tilstand: Sender komplette oplysninger om enheder, f.eks. navne og beskrivelser, til QuickBooks Desktop-regnskabssoftware.

Få mere at vide om QuickBooks og Shopify-datakortlægning.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på QuickBooks Desktop Connector.

3. Klik på Åbn app.

4. I QuickBooks Desktop Connector-appen klikker du på Start integration.

5. Gennemgå vejledningen til præferencer for omsætningsskat, og klik derefter på Generér apptoken.

6. I afsnittet D. Angiv token tilføjer du apptokenet og klikker derefter på Næste.

7. I afsnittet Kontotilknytning vælger du de QuickBooks-felter, der matcher Shopify-kategorierne. For eksempel kategorien COGS-konto for at matche med feltet Omkostninger for solgte varer.

8. I afsnittet med synkroniseringsplanlæggeren skal du enten vælge manuel synkroniseringstilstand eller automatiseret synkroniseringstilstand.

• Valgfrit: For automatiseret synkronisering skal du vælge det tidspunkt på dagen, hvor du ønsker, synkroniseringen skal forekomme. (Bemærk: Synkroniseringen sker inden for en periode på 15 minutter. Der kan til enhver tid udføres en manuel synkronisering.)
  9. I afsnittet Synkroniseringstilstand skal du vælge synkroniseringstilstanden Oversigt eller Detaljeret for Kunde, Lager og Forhandler.

10. I afsnittet Angiv Stocky API-nøgle for at begynde synkronisering angiver du din Stocky API-nøgle.

11. Klik på Start integration.

Hvis du vil synkronisere dine finansielle data og salgsoplysninger fra QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren, skal du have QuickBooks Desktop Connector-appen installeret i din Shopify-administrator efter integrationen. Du kan starte en manuel synkronisering af dine data når som helst i QuickBooks Desktop Connector-appen. Du kan også konfigurere en automatisk daglig datasynkronisering, som giver dig mulighed for at planlægge datasynkronisering.