Sådan finder du dit unikke id eller din kampagnekode

Inden du migrerer dine QuickBooks Desktop POS-data til eller integrerer QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren med Shopify, skal du kontrollere, at du har oprettet din Shopify-konto med dit unikke id, også kaldet en kampagnekode. Dit unikke id eller din kampagnekode giver dig adgang til QuickBooks-værktøjerne til datamigrering og integration.

Du kan finde dit unikke id eller din kampagnekode i den mail, som du modtog fra Intuit QuickBooks. Søg efter følgende linje i mailen for at finde dit unikke id eller din kampagnekode:

You will need to use your unique promo code to take advantage of the discounts: Your Shopify Unique ID is XXXXXX.

Hvis du har brug for hjælp til at finde dit unikke id eller din promoveringskode, skal du kontakte Shopifys support til detailhandel med dit QuickBooks Desktop POS-licensnummer. Shopify kan give dig dit unikke id eller din promoveringskode. Hvis du har brug for hjælp til at finde dit QuickBooks Desktop POS-licensnummer, kan du se denne QuickBooks-hjælpeartikel.