Finne din unike ID eller kampanjekode

Før du migrerer QuickBooks Desktop POS-data eller integrerer QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren med Shopify, må du sikre at du har opprettet en Shopify-konto med din unike ID, også kjent som kampanjekode. Din unike ID eller kampanjekode gir deg tilgang til QuickBooks-datamigrering og integrasjonsverktøy.

Du finner din unike ID eller kampanjekode i e-postmeldingen som sendes fra Intuit QuickBooks. Søk etter følgende linje i e-postmeldingen for å finne din unike ID eller kampanjekode:

You will need to use your unique promo code to take advantage of the discounts: Your Shopify Unique ID is XXXXXX.

Hvis du trenger hjelp med å finne din unike ID eller kampanjekode, kan du kontakte Shopify-detaljsalgsstøtte og oppgi ditt lisensnummer for QuickBooks Desktop POS. Shopify kan gi deg din unike ID eller kampanjekode. Hvis du trenger hjelp med å finne lisensnummeret til QuickBooks Desktop POS, kan du se denne QuickBooks-hjelpeartikkelen.