Tjekliste for QuickBooks Desktop POS-migrering og -integration

Denne tjekliste giver et oversigt over alle de trin, du skal gennemføre for at migrere fra QuickBooks Desktop POS til Shopify og for at integrere din QuickBooks Desktop-regnskabssoftware med Shopify. Du kan eventuelt udskrive denne tjekliste eller downloade den som PDF-fil, så du kan bruge den under migrerings- og integrationsprocesserne.

Kom i gang med Shopify

Gennemsnitlig tid til fuldførelse: 30 minutter–1 time.

Du skal udføre følgende opgaver for at komme i gang med Shopify:

Sådan migrerer du QuickBooks Desktop POS til Shopify

Gennemsnitlig tid til fuldførelse: 45 minutter–4 timer. Længden af migreringen afhænger af mange faktorer, såsom din QuickBooks Desktop POS-opsætning, mængden af data, du migrerer, eller antallet af dine lokationer.

Hvis du migrerer QuickBooks Desktop POS-data til Shopify, skal du udføre følgende opgaver:

Du modtager en mail, når migreringen er fuldført.

Sådan integrerer du QuickBooks Desktop-regnskabssoftware med Shopify

Gennemsnitlig tid til fuldførelse: 45 minutter–1 time.

Hvis du vil integrere din QuickBooks Desktop-regnskabssoftware med Shopify, skal du udføre følgende opgaver:

Hvis du fortsat vil synkronisere dine finansielle data og salgsoplysninger fra QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren, skal du beholde QuickBooks Desktop Connector-appen installeret i din Shopify-administrator efter integrationen.

Opsætning af Shopify POS-appen og bestilling af kompatibel hardware

Gennemsnitlig tid til fuldførelse: 30 minutter.

Når du har gennemført migreringen og integrationen, kan du opsætte Shopify POS-appen og bestille kompatibel hardware:

Sådan forbereder du dig på salg på Shopify

Gennemsnitlig tid til fuldførelse: 2 timer.

Når din hardware er ankommet, skal du udføre følgende opgaver: