QuickBooks Desktop POS -siirtovirheiden ja yleisten ongelmien vianmääritys

Jos QuickBooks-datatiedostoja Shopifyhin ladattaessa tapahtuu virhe, tarkastele saamaasi virheilmoitusta ja tutustu seuraaviin vianmääritysresursseihin.

Datatiedostojen latausvirheiden vianmääritys

Kun lataat QuickBooks-datatiedostoja Shopifyhin, saatat saada virheilmoituksia, joissa on ohjeita ongelman ratkaisemiseksi.

Tiedostoa ei voi ladata, koska edellytykset eivät täyty

Jos saat Tiedostoa ei voi ladata, koska edellytykset eivät täyty ‑virheilmoituksen, varmista, että seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Vahvista, että täytät siirtovaatimukset
  • Varmista, että lataamiesi tiedostojen tiedostopääte on oikea: .xlsx tai .xls

Jos et saa ratkaistua tätä virhettä, ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen.

Tiedostoa ei voi ladata puuttuvien ylätunnisteiden takia

Jos saat Tiedostoa ei voi ladata puuttuvien ylätunnisteiden takia ‑virheilmoituksen, tarkista, onko datatiedostossa seuraavat sarakkeet:

• Varaston datatiedosto: Tuotenumero, Tuotteen nimi, Tuotekuvaus, Ominaisuus, Koko, Keskimääräinen yksikkökustannus, Normaalihinta. Myyjän nimi, Määrä 1, QB-listatunnus.
  • Asiakkaan datatiedosto: Yritys, Sukunimi, Etunimi, Katu, Katu 2, Osavaltio, Postinumero, Puhelinnumero 1, Sähköpostiosoite, QB-listatunnus, Kaupunki.
  • Myyjän datatiedosto: Yritys, Sukunimi, Etunimi, Katu, Katu 2, Kaupunki, Osavaltio, Postinumero, Puhelinnumero 1, Sähköpostiosoite, QB-listatunnus.

Jos lataamassasi tiedostossa on ilmoitetut sarakkeet, ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen.

Jos lataamassasi tiedostossa ei ole ilmoitettuja sarakkeita, ota yhteyttä Intuit-tukeen.

Rivikohtien virheiden vianmääritys

Kun olet aloittanut tietojen siirron, saatat saada Rivikohdan virhe -ilmoituksen. Tämä tarkoittaa, että muutamassa tietomerkinnässä on ongelma, joka sinun on korjattava. Luodaan poikkeustiedosto, jonka voit ladata itsellesi tietoarvojen korjaamista tai poistamista varten. Sitten voit ladata datatiedoston järjestelmään uudelleen.

Seuraavassa taulukossa on lisätietoja yleisistä rivikohtien virheistä ja niiden ratkaisemisesta:

Rivikohdan virheet
Virhekoodi Ratkaisu
Puhelinnumero/sähköpostiosoite on jo varattu Korjaa tai poista asiakkaan puhelinnumero tai sähköpostiosoite.
Puhelinnumero/sähköpostiosoite on virheellinen Korjaa tai poista asiakkaan puhelinnumero tai sähköpostiosoite.
Määrää ei voitu asettaa, koska sijainti poistettiin Varmista, että sijainti on määritetty oikein Shopify Adminissa. Jos sijainti on olemassa, luo uusi sijainti ja määritä rivi tähän uuteen sijaintiin. Lataa poikkeustiedosto uudelleen Varasto-osioon.
Tuotekohtaisen kulun on oltava suurempi tai yhtä suuri kuin 0 Päivitä tuotekohtainen kulu käyttämällä arvoa, joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 0.
Otsikko ei voi olla tyhjä Lisää tuotenimike.
Syytä ei löytynyt tietojen siirtämisen aikana Ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen.
Tuntematon virhe, ota yhteyttä tukeen Ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen.
Asiakasta ei ole olemassa Ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen.

Rivikohtien virheiden vianmääritys

Voit korjata rivikohtien virheet lataamalla ilmoituksessa mainitun poikkeustiedoston ja korjaamalla tiedot ja tallentamalla ja lataamalla poikkeustiedoston QuickBooks Desktop Connector -sovellukseen.

Jos esimerkiksi saat puhelinnumero tai sähköpostiosoite on jo varattu- tai puhelinnumero on virheellinen -ilmoituksen eikä sinulla ole antaa päivitettyä puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, voit päättää poistaa puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen ja tallentaa sen. Jos haluat tuoda asiakkaan Shopifyhin, vain asiakkaan nimi on pakollinen.

Voit myös ohittaa virheitä sisältävät datatiedostot, mutta näitä tietoja ei tuoda Shopifyhin.

Vaiheet:

1. Klikkaa Line item error (Rivikohdan virhe) -ilmoituksesta, riippuen virheitä sisältävästä tiedostosta, kohtaa Download Inventory error file (Lataa varaston virhetiedosto), Download Customers error file (Lataa asiakkaiden virhetiedosto) tai Download Vendors error file (Lataa myyjien virhetiedosto).
  2. Avaa virhetiedosto, tarkista Failed reason (Epäonnistumisen syy) -sarake ja korjaa virheet.
  3. Siirry QuickBooks Desktop Connector -sovellukseen ja lataa datatiedosto uudelleen klikkaamalla Add data file (Lisää datatiedosto) vastaavasta osiosta, kuten Inventory (Varasto), Customers (Asiakkaat) tai Vendors (Myyjät).
  4. Valinnainen: Jos haluat ohittaa tiedoston, josta puuttuu tietoja, klikkaa Skip this file (Ohita tämä tiedosto) > Yes, continue migration (Kyllä, jatka siirtoa). Ohitettuja tietoja ei tuoda Shopifyhin.

Yleisten ongelmien vianmääritys

Katso seuraavia QuickBooks Desktop POS:n siirron ja integroinnin yleisiä ongelmia ja niiden vianmääritystä:

QuickBooks-datatiedostoja ei voi viedä siirtoa varten

Katso tästä oppaasta, miten QuickBooks-datatiedostoja viedään. Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Intuit-tukeen.

Stockyn API-avainta ei löydy

Saat Stockyn API-avaimen Shopify Adminin Stocky-sovelluksesta. Lisätietoja on kohdassa Hanki Stockyn API-avain.

Stockyn API-avain on virheellinen

Yritä luoda uusi API-avain Stocky-sovelluksessa ja yritä sitten uudelleen uudella avaimella.

Integrointi tehty ennen siirtoa

Jos integroit QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston Shopifyn kanssa ennen kuin siirsit QuickBooks Desktop POS -tiedot Shopifyhin, sinun on palautettava prosessi ja suoritettava siirto ensin. Ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen saadaksesi apua.

QuickBooks Desktop POS:n päivittäminen versioon 19 ei onnistu

Käyttämästäsi QuickBooks Desktop POS -versiosta riippuen QuickBooks Desktop POS -version 19 päivityspolku voi olla erilainen. Lisätietoja on kohdassa QuickBooks Desktop POS:n päivittäminen versioon 19

QuickBooks Online -sovelluksen integrointi Shopifyn kanssa ei onnistu

Jos käytät QuickBooks Online -järjestelmää QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston sijaan, voit siirtää QuickBooks-tiedot, mutta et voi tehdä integrointia QuickBooks Desktop Connector -sovelluksella. Jos haluat integroida ja synkronoida Shopify POS -tiedot QuickBooks Online -järjestelmään, voit käyttää Intuitin kolmannen osapuolen QuickBooks Online -sovellusta.

Tuotteet on tuotu virheellisellä määrällä tai nollamäärällä

Tarkista tuotteen Muutoshistoria-osio QuickBooks Desktop POS -järjestelmästä. Jos sovellus on muokannut tuotetta kahteen kertaan, QuickBooks Desktop POS -sijaintisi on ehkä yhdistetty yhteen Shopify-sijaintiin. Ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen saadaksesi apua.

QuickBooks-datatiedostojen lataus kestää liian kauan

Siirto voi kestää tunnista viiteen tuntiin. Siirron pituus riippuu monista tekijöistä, kuten QuickBooks POS -asennuksesta, siirrettävien tietojen määrästä tai sijaintien määrästä. Tällä hetkellä keskimääräinen siirtopituus on noin 5,5 tuntia. QuickBooks Desktop Connector -sovellus voi siirtää enintään 50 000 rivikohtaa päivässä. Jos siirto kestää kauemmin kuin 5,5 tuntia, ota yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen saadaksesi apua.