QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston integroinnin sekä synkronointivirheiden ja yleisten ongelmien vianmääritys

Virheitä saattaa ilmetä, kun integroit tai synkronoit QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston Shopifyn kanssa. Tältä sivulta löydät yleisiä virheitä ja ohjeita niiden vianmääritykseen.

Vianmäärityksen perusvaiheet

Jos sinulla on ongelmia QuickBooks Desktop -tietojen integroinnissa Shopifyn kanssa, suorita seuraavat vianmäärityksen perusvaiheet.

Päivitä tietokoneen käyttöjärjestelmä ja QuickBooks Desktop -ohjelmisto

Deaktivoi QuickBooks Desktop -sovelluksen suorita ylläpitäjänä -vaihtoehto

1. Varmista, että olet ainoa sisään kirjautunut Windows-käyttäjä.
  2. Sulje QuickBooks Desktop -sovellus ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.
  3. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella QuickBooks Desktop -pikavalintaa ja valitse sitten Ominaisuudet.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Poista valinta kohdasta Suorita ylläpitäjänä.
  6. Klikkaa OK ja klikkaa sitten OK.
  7. Käynnistä sovellus kaksoisklikkaamalla QuickBooks Desktop -pikavalintaa.

Kirjaudu sisään QuickBooks Desktop -ohjelmistoon ylläpitäjän käyttäjäprofiililla

1. Avaa QuickBooks-yritystiedosto.
  2. Kirjoita ylläpitäjäprofiilin tunnukset.
  3. Varmista, että olet kirjautunut sisään ylläpitäjänä:
    1. Klikkaa Company (Yritys) -valikkoa ja klikkaa sitten Set Up Users and Passwords (Määritä käyttäjät ja salasanat).
    2. Valitse Set Up Users (Määritä käyttäjät).
    3. Varmista, että ylläpitäjäkäyttäjä näkyy kirjautuneena sisään.

Avaa QuickBooks-yritystiedosto yksittäisen käyttäjän tilassa

1. Klikkaa QuickBooks Desktop -sovelluksesta File (Tiedosto).
  2. Jos valikossa näkyy Switch to Single User Mode (Vaihda yksittäisen käyttäjän tilaan) -vaihtoehto, klikkaa vaihtoehtoa ja vaihda yksittäisen käyttäjän tilaan noudattamalla kehotteita.

Varmista, että Shopify-ylläpitäjän Realm-tunnus vastaa QuickBooks Desktop -sovelluksen Company Intuit -tunnusta

1. Avaa QuickBooks Desktop -sovellus ja kirjaudu sisään ylläpitäjän käyttäjäprofiililla.
  2. Avaa tuotetietonäyttö painamalla näppäimistön F2-näppäintä.
  3. Varmista, että Company Intuit -tunnus vastaa Realm-tunnusta, joka näkyy Shopify-ylläpitäjän QuickBooks Desktop Connector -sovelluksessa.

Varmista, että Shopify Connector -sovelluksen tila on aktiivinen

1. Avaa QuickBooks Desktop -sovellus ja kirjaudu sisään ylläpitäjän käyttäjäprofiililla.
  2. Klikkaa File (Tiedosto) > App Management (Sovellusten hallinta) > Manage Web Apps (Hallinnoi verkkosovelluksia).
  3. Klikkaa Connected apps (Yhdistetyt sovellukset).
  4. Varmista, että Shopify Connector -sovelluksen tila on aktiivinen.
  5. Jos Shopify Connector -sovelluksen tila ei ole aktiivinen, klikkaa Status (Tila) -pudotusvalikkoa ja klikkaa sitten Reconnect (Yhdistä uudelleen).

Yleisten virheiden vianmääritys

Virheitä saattaa ilmetä, kun määrität tai synkronoit tietoja QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa. Seuraavassa on esimerkkejä mahdollisista yleisistä virheistä:

Todennus epäonnistui tunnusta luotaessa

Saatat saada Authentication failed, when generating a token (Todennus epäonnistui tunnusta luotaessa) -virheilmoituksen, kun yrität luoda tunnuksen QuickBooks Desktop -yritystiedostossa.

Vaiheet:

1. Varmista, että suoritat vianmäärityksen perusvaiheet.
  2. Poista kaikki QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston vanhemmat versiot tietokoneelta.

1. Avaa tietokoneesta Ohjauspaneeli ja klikkaa sitten Ohjelmat ja toiminnot.
    2. Valitse vanhempi QuickBooks Desktop -versio ja klikkaa sitten Poista asennus.
    3. Poista vanhemman version asennus noudattamalla kehotteita.
  3. Korjaa QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmisto:

1. Avaa tietokoneesta Ohjauspaneeli ja klikkaa sitten Ohjelmat ja toiminnot.
    2. Valitse QuickBooks Desktop -ohjelmiston nykyinen versio ja klikkaa sitten Poista asennus.
    3. Korjaa nykyinen versiosi noudattamalla kehotteita.
  4. Luo uusi Windows-käyttäjäprofiili ja asenna sitten QuickBooks Desktop -ohjelmisto uudelleen juuri luotua Windows-käyttäjää käyttäen.

Ei listattu ylläpitäjä

Saatat saada Not a listed Administrator (Ei listattu ylläpitäjä) -virheilmoituksen, kun yrität luoda tunnuksen kirjanpitäjän käyttäjäprofiililla ylläpitäjän käyttäjäprofiilin sijaan. Sinun täytyy palauttaa QuickBooks-yritystiedoston Company Intuit -tunnus.

Vaiheet:

1. Klikkaa QuickBooks-yritystiedostosta Help (Ohje) > Reset Intuit ID (Palauta Intuit-tunnus).
  2. Kirjoita YES (Kyllä) ja klikkaa sitten OK.
  3. Sulje QuickBooks Desktop -sovellus ja avaa se uudelleen.
  4. Kirjaudu sisään Intuit-tilillesi noudattamalla kehotteita ja käyttämällä ylläpitäjän käyttäjäprofiilia.

Shopify ei pystynyt synkronoitumaan QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa

Saatat saada Shopify was not able to sync with QuickBooks Desktop Accounting (Shopify ei pystynyt synkronoitumaan QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa) -virheilmoituksen, kun kestää yli 30 sekuntia vastaanottaa pyyntö tietojen synkronoinnista Shopifysta QuickBooks Desktop -ohjelmistoon.

Vaiheet:

1. Varmista, että suoritat vianmäärityksen perusvaiheet.
  2. Klikkaa Shopify-ylläpitäjästä Aloitus ja klikkaa sitten QuickBooks Connector sovelluksen käyttöoikeuksien todentamiseksi.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos yritystiedostoa ylläpidetään eri tietokoneella, verkon viive voi vaikuttaa aikakatkaisuihin. Harkitse yritystiedoston siirtämistä samaan tietokoneeseen, jossa on QuickBooks Desktop -sovellus.

QuickBooks-ohjelmistoa ei voitu käynnistää

Saatat saada Could not start QuickBooks (QuickBooks-ohjelmistoa ei voitu käynnistää) -virheilmoituksen seuraavista syistä:

• QuickBooks käynnistetään käyttämällä ylläpitäjäprofiilia, joka aiheuttaa ristiriitaisia ohjelman käyttöoikeustasoja.
  • Yritystiedosto ei ole auki eikä siihen ole kirjauduttu sisään tiedoston ylläpitäjäkäyttäjällä.
  • QuickBooks-ohjelmistosta on asennettuna on useita versioita. Poista vanhempien versioiden asennus ja pidä vain uusin versio.
  • Virheellinen yritystiedosto on auki.

Vaiheet:

1. Varmista, että suoritat vianmäärityksen perusvaiheet.
  2. Poista kaikki QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston vanhemmat versiot tietokoneelta.

1. Avaa tietokoneesta Ohjauspaneeli ja klikkaa sitten Ohjelmat ja toiminnot.
    2. Valitse vanhempi QuickBooks Desktop -versio ja klikkaa sitten Poista asennus.
    3. Poista vanhemman version asennus noudattamalla kehotteita.
  3. Korjaa QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmisto:

1. Avaa tietokoneesta Ohjauspaneeli ja klikkaa sitten Ohjelmat ja toiminnot.
    2. Valitse QuickBooks Desktop -ohjelmiston nykyinen versio ja klikkaa sitten Poista asennus.
    3. Korjaa nykyinen versiosi noudattamalla kehotteita.

Shopify ei voi yhdistää kohteeseen QBD 0x8004040D

Saatat saada Shopify cannot connect with QBD 0x8004040D (Shopify ei voi yhdistää kohteeseen QBD 0x8004040D) -virheilmoituksen, kun epäonnistuneita synkronointiyrityksiä on useita tai QuickBooks Desktop -sovelluksesi versio ei ole uusin julkaisu. Sinun on suoritettava vianmäärityksen perusvaiheet ja luotava sitten QBConfiguration uudelleen.

Vaiheet:

1. Kirjoita Windows-hakuun Services.msc ja klikkaa sitten Services-sovellusta.

1. Etsi QBWCMonitor ja avaa ominaisuudet kaksoisklikkaamalla.
    2. Klikkaa STOP (Pysäytä) ja klikkaa sitten OK.
  2. Kirjoita Windows-hakuun resurssienhallinta ja klikkaa sitten Resurssienhallinta.

1. Siirry tietokoneessa kohteeseen C:\ProgramData\Intuit\WebConnector 3.0\Config.
    2. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella QBConfiguration-tiedostoa ja klikkaa sitten Nimeä uudelleen.
    3. Muuta tiedostonimeksi OLDQBConfiguration.
  3. Kirjoita Windows-hakuun Services.msc ja klikkaa sitten Services-sovellusta.

1. Etsi QBWCMonitor ja avaa ominaisuudet kaksoisklikkaamalla.
    2. Klikkaa START (Käynnistä) ja klikkaa sitten OK.
  4. Avaa QuickBooks Desktop -sovellus ja kirjaudu sitten yritystiedostoon ylläpitäjäkäyttäjällä.

1. Klikkaa File (Tiedosto) > App Management (Sovellusten hallinta) > Manage Web Apps (Hallinnoi verkkosovelluksia) ja tee sitten yksi seuraavista:
      • Jos tunnus on olemassa, klikkaa Connected Apps (Yhdistetyt sovellukset) ja varmista, että sovelluksen tila on Active (Aktiivinen).
      • Jos tunnusta ei ole olemassa, hae sanalla Shopify, valitse Shopify Connector ja luo tunnus klikkaamalla Set Up (Määritä).

Shopify ei voi yhdistää kohteeseen QBD 0x8004041D

Saatat saada Shopify cannot connect with QBD 0x8004041D (Shopify ei voi yhdistää kohteeseen QBD 0x8004041D) -virheilmoituksen, kun QuickBooks Desktop -sovellus ei ole auki tietojen synkronoinnin sallimiseksi. Sinun on suoritettava vianmäärityksen perusvaiheet ongelman korjaamiseksi.

Shopifyn kanssa integroitu yritys on eri kuin tällä hetkellä Quickbooks Desktop -ohjelmistossa auki oleva yritys: 0x8004040A

Saatat saada The company which is integrated with Shopify is different from the one currently open in Quickbooks Desktop: 0x8004040A (Shopifyn kanssa integroitu yritys on eri kuin tällä hetkellä Quickbooks Desktop -ohjelmistossa auki oleva yritys: 0x8004040A) -virheilmoituksen, kun auki on virheellinen QuickBooks Desktop -yritystiedosto Shopify Connector -sovelluksessa määritetyn tiedoston sijaan.

1. Varmista, että suoritat vianmäärityksen perusvaiheet.
  2. Varmista, että Shopify-ylläpitäjäsi Realm-tunnus vastaa QuickBooks Desktop -sovelluksen Company Intuit -tunnusta:

1. Avaa QuickBooks Desktop -sovellus ja kirjaudu sisään ylläpitäjän käyttäjäprofiililla.
    2. Avaa tuotetietonäyttö painamalla näppäimistön F2-näppäintä.
    3. Varmista, että Company Intuit -tunnus vastaa Realm-tunnusta, joka näkyy Shopify-ylläpitäjän QuickBooks Desktop Connector -sovelluksessa.
  3. Luo QBConfiguration uudelleen:

1. Kirjoita Windows-hakuun Services.msc ja klikkaa sitten Services-sovellusta.
      1. Etsi QBWCMonitor ja avaa ominaisuudet kaksoisklikkaamalla.
      2. Klikkaa STOP (Pysäytä) ja klikkaa sitten OK.
    2. Kirjoita Windows-hakuun resurssienhallinta ja klikkaa sitten Resurssienhallinta.
      1. Siirry tietokoneessa kohteeseen C:\ProgramData\Intuit\WebConnector 3.0\Config.
      2. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella QBConfiguration-tiedostoa ja klikkaa sitten Nimeä uudelleen.
      3. Muuta tiedostonimeksi OLDQBConfiguration.
    3. Kirjoita Windows-hakuun Services.msc ja klikkaa sitten Services-sovellusta.
      1. Etsi QBWCMonitor ja avaa ominaisuudet kaksoisklikkaamalla.
      2. Klikkaa START (Käynnistä) ja klikkaa sitten OK.
    4. Avaa QuickBooks Desktop -sovellus ja kirjaudu sitten yritystiedostoon ylläpitäjäkäyttäjällä.
      1. Klikkaa File (Tiedosto) > App Management (Sovellusten hallinta) > Manage Web Apps (Hallinnoi verkkosovelluksia) ja tee sitten yksi seuraavista:
        • Jos tunnus on olemassa, klikkaa Connected Apps (Yhdistetyt sovellukset) ja varmista, että sovelluksen tila on Active (Aktiivinen).
        • Jos tunnusta ei ole olemassa, hae sanalla Shopify, valitse Shopify Connector ja luo tunnus klikkaamalla Set Up (Määritä).

Shopify ei pystynyt synkronoitumaan QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa. 9900

Saatat saada Shopify was not able to sync with QuickBooks Desktop Accounting. 9900 (Shopify ei pystynyt synkronoitumaan QuickBooks Desktop -kirjanpito-ohjelmiston kanssa. 9900) -virheilmoituksen, kun syntyy sisäinen virhe synkronoitaessa tietoja Shopifyn ja QuickBooks Desktop -sovelluksen välillä. Voit korjata ongelman suorittamalla vianmäärityksen perusvaiheet ja käynnistämällä WebConnector-palvelut uudelleen.

Vaiheet:

1. Kirjoita Windows-hakuun Services.msc ja klikkaa sitten Services-sovellusta.
  2. Etsi QBWCMonitor ja avaa ominaisuudet kaksoisklikkaamalla.
  3. Klikkaa STOP (Pysäytä) ja klikkaa sitten OK.
  4. Avaa QuickBooks Desktop -sovellus ja kirjaudu sitten yritystiedostoon ylläpitäjäkäyttäjällä.
  5. Klikkaa File (Tiedosto) > App Management (Sovellusten hallinta) > Manage Web Apps (Hallinnoi verkkosovelluksia).
  6. Klikkaa Connected Apps (Yhdistetyt sovellukset) ja varmista, että sovelluksen tila on Active (Aktiivinen).

Lokien kerääminen tarkistusta varten

Kun otat yhteyttä Shopifyn jälleenmyynnin tukeen, sinua voidaan pyytää noutamaan lokit QuickBooks Desktop -sovelluksesta ongelman tarkempaa tutkintaa varten. Sinun on kerättävä kaikki kolme lokityyppiä.

Sovellusloki

1. Kirjoita Windows-hakupalkkiin Run ja käynnistä sitten Run-sovellus painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.
  2. Lisää polku %LocalAppData%\Intuit\WebConnector 3.0\Log ja klikkaa sitten OK.
  3. Etsi uusimmalla päivämääräleimalla varustettu Intuit.QBDT.WebConnector.Application-loki, kuten Intuit.QBDT.Webconnector.Application_19_Apr_2023-07_20.log.

QuickBooks Desktop -SDK-lokit

1. Kirjoita Windows-hakupalkkiin Run ja käynnistä sitten Run-sovellus painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.
  2. Lisää polku %programdata%\Intuit\QuickBooks\ ja klikkaa sitten OK.
  3. Etsi qbsdklog.txt- ja qbsdkold.txt-tiedostot

QuickBooks Desktop -ohjelmalokit

1. Kirjoita Windows-hakupalkkiin Run ja käynnistä sitten Run-sovellus painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.
  2. Lisää polku %LocalAppData%\Intuit\QuickBooks\Log\ ja klikkaa sitten OK.
  3. Avaa viimeisin numeroitu kansio, esim. 32.0.
  4. Etsi QBWin.log- ja QBWDOTNET.log-tiedostot. Jos yksi tai useampi QBWin.log.old-tiedosto on olemassa, kerää kolme uusinta tiedostoa.