Fejlfinding af integrationen af QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren og synkroniseringsfejl og almindelige problemer

Når du integrerer eller synkroniserer din QuickBooks Desktop-regnskabssoftware med Shopify, kan du opleve fejl. På denne side kan du finde almindelige fejl med tilhørende fejlfindingsvejledninger.

Grundlæggende fejlfindingstrin

Hvis du har problemer med at integrere dine QuickBooks Desktop-data med Shopify, skal du udføre følgende grundlæggende fejlfindingstrin.

Opdater dit operativsystem og QuickBooks Desktop-softwaren

Deaktiver valgmuligheden for at køre som administrator for din QuickBooks Desktop-app

1. Sørg for, at du er den eneste Windows-bruger, der er logget ind.
  2. Luk QuickBooks Desktop-appen, og genstart din computer.
  3. Højreklik på QuickBooks Desktop-genvejen, og vælg derefter Egenskaber.
  4. Klik på Avanceret.
  5. Fravælg Kør som administrator.
  6. Klik på OK, og klik derefter på OK.
  7. Dobbeltklik på genvejen QuickBooks Desktop for at lancere appen.

Log ind på QuickBooks Desktop ved hjælp af administratorbrugerprofilen

1. Åbn QuickBooks-firmafilen.
  2. Indtast administratorprofilens legitimationsoplysninger.
  3. Bekræft, at du er logget ind som administrator:
    1. Klik på menuen Firma, og klik derefter på Opsæt brugere og adgangskoder.
    2. Vælg Opsæt brugere.
    3. Bekræft, at administratorbrugeren vises som logget ind.

Åbn din QuickBooks-firmafil i enkelt bruger-tilstand

1. Klik på Fil i din QuickBooks Desktop-app.
  2. Hvis indstillingen Skift til Enkelt bruger-tilstand vises i menuen, skal du klikke på denne og følge instruktionerne for at skifte til enkelt bruger-tilstand.

Bekræft, at Realm-id'et i Shopify-administratoren matcher Intuit-firma-id'et i QuickBooks Desktop

1. Åbn QuickBooks Desktop-appen, og log ind med administratorbrugerprofilen.
  2. Tryk på tasten F2 på tastaturet for at åbne siden med produktoplysninger.
  3. Bekræft, at Intuit-firma-id'et matcher det Realm-id, der vises i QuickBooks Desktop Connector i din Shopify-administrator.

Bekræft, at Shopify-connectoren viser Aktiv

1. Åbn QuickBooks Desktop-appen, og log ind med administratorbrugerprofilen.
  2. Klik på Fil > Appadministration > Administrer webapps.
  3. Klik på Tilknyttede apps.
  4. Bekræft, at Shopify Connector-appen vises som aktiv.
  5. Hvis Shopify Connector-appen ikke vises som aktiv, skal du klikke på rullemenuen Status og derefter klikke på Opret forbindelse igen.

Fejlfinding af almindelige fejl

Du kan opleve fejl, når du opsætter eller synkroniserer dine data med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren. Følgende er eksempler på almindelige fejl, som du kan støde på:

Godkendelsen mislykkedes under generering af token

Du får muligvis fejlmeddelelsen Godkendelsen mislykkedes under generering af token, når du forsøger at generere et token i en QuickBooks Desktop-firmafilen.

Trin:

1. Sørg for at gennemføre de grundlæggende fejlfindingstrin.
  2. Fjern eventuelle ældre versioner af QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren fra din computer.

1. Åbn Kontrolpanel på din computer, og klik derefter på Programmer og funktioner.
    2. Vælg den ældre version af QuickBooks Desktop, og klik derefter på Afinstaller.
    3. Følg instruktionerne for at afinstallere den ældre version.
  3. Reparer din QuickBooks Desktop-regnskabssoftware:

1. Åbn Kontrolpanel på din computer, og klik derefter på Programmer og funktioner.
    2. Vælg den aktuelle version af QuickBooks Desktop, og klik derefter på Afinstaller.
    3. Følg instruktionerne for at reparere din aktuelle version.
  4. Opret en ny Windows-brugerprofil, og installer derefter din QuickBooks Desktop-software igen ved hjælp af den nyoprettede Windows-bruger.

Administratoren er ikke på listen

Du får muligvis fejlmeddelelsen Administratoren er ikke på listen, når du forsøger at generere et token ved hjælp af en revisorbrugerprofil i stedet for administratorbrugerprofilen. Du skal nulstille Intuit-firma-id'et i din QuickBooks-firmafil.

Trin:

1. I din QuickBooks-firmafil klikker du på Hjælp > Nulstil Intuit-id.
  2. Indtast JA, og klik derefter på OK.
  3. Luk QuickBooks Desktop-appen, og åbn den igen.
  4. Følg instruktionerne for at logge ind på din Intuit-konto ved hjælp af administratorbrugerprofilen.

Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren

Du får muligvis meddelelsen Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren, når det tager mere end 30 sekunder at modtage en anmodning om at synkronisere data fra Shopify til QuickBooks Desktop.

Trin:

1. Sørg for at gennemføre de grundlæggende fejlfindingstrin.
  2. Klik på Start i din Shopify-administrator, og klik derefter på QuickBooks Connector for at godkende apptilladelserne.
  3. Genstart din computer.

Hvis firmafilen er hostet på en anden computer, kan netværksventetiden resultere i timeouts. Overvej at flytte din firmafil til den samme computer som QuickBooks Desktop-appen.

QuickBooks kunne ikke startes

Du får muligvis fejlmeddelelsen QuickBooks kunne ikke startes på grund af følgende årsager:

• QuickBooks lanceres ved hjælp af administratorprofilen, der forårsager ikke-matchende niveauer for programtilladelser.
  • Firmafilen er ikke åben og er logget ind med filens administratorbruger.
  • Der er installeret flere versioner af QuickBooks. Afinstaller ældre versioner. Du skal kun beholde den nyeste version, der er installeret.
  • Den forkerte firmafil er åben.

Trin:

1. Sørg for at gennemføre de grundlæggende fejlfindingstrin.
  2. Fjern eventuelle ældre versioner af QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren fra din computer.

1. Åbn Kontrolpanel på din computer, og klik derefter på Programmer og funktioner.
    2. Vælg den ældre version af QuickBooks Desktop, og klik derefter på Afinstaller.
    3. Følg instruktionerne for at afinstallere den ældre version.
  3. Reparer din QuickBooks Desktop-regnskabssoftware:

1. Åbn Kontrolpanel på din computer, og klik derefter på Programmer og funktioner.
    2. Vælg den aktuelle version af QuickBooks Desktop, og klik derefter på Afinstaller.
    3. Følg instruktionerne for at reparere din aktuelle version.

Shopify kan ikke oprette forbindelse til QBD 0x8004040D

Du får muligvis fejlmeddelelsen Shopify kan ikke oprette forbindelse til QBD 0x8004040D, når flere synkroniseringsforsøg mislykkes, eller du ikke har den nyeste udgivelse af din QuickBooks Desktop-app. Du skal gennemføre de grundlæggende fejlfindingstrin og derefter genskabe QBConfiguration.

Trin:

1. I Windows-søgningen skal du indtaste Services.msc og derefter klikke på appen Tjenester.

1. Find QBWCMonitor, og dobbeltklik for at åbne egenskaber.
    2. Klik på STOP og derefter OK.
  2. I Windows-søgningen skal du skrive stifinder og derefter klikke på Stifinder.

1. Gå til C:\ProgramData\Intuit\WebConnector 3.0\Config på din computer.
    2. Højreklik på QBConfiguration-filen, og klik derefter på Omdøb.
    3. Ændr filnavnet til OLDQBConfiguration.
  3. I Windows-søgningen skal du indtaste Services.msc og derefter klikke på appen Tjenester.

1. Find QBWCMonitor, og dobbeltklik for at åbne egenskaber.
    2. Klik på START og derefter OK.
  4. Åbn QuickBooks Desktop-appen, og log derefter ind på firmafilen ved hjælp af administratorbrugeren.

1. Klik Fil > Appadministration > Administrer webapps, og gør et af følgende:
      • Hvis tokenet findes, skal du klikke på Tilknyttede apps og sikre dig, at appen vises som Aktiv.
      • Hvis tokenet ikke findes, skal du søge efter Shopify, vælge Shopify-connector og derefter klikke på Opsæt for at generere et token.

Shopify kan ikke oprette forbindelse til QBD 0x8004040D

Du får muligvis fejlmeddelelsen Shopify kan ikke oprette forbindelse til QBD 0x80040401D, når QuickBooks Desktop-appen ikke er åben, så datasynkroniseringen kan finde sted. Du skal gennemføre de grundlæggende fejlfindingstrin for at løse problemet.

Det firma, der er integreret med Shopify, er ikke det samme, som det firma, der er i øjeblikket er åbent i Quickbooks Desktop: 0x8004040A

Du får muligvis fejlmeddelelsen Det firma, der er integreret med Shopify, er ikke det samme, som det firma, der i øjeblikket er åbent i Quickbooks Desktop: 0x8004040A, når en forkert QuickBooks Desktop-firmafil er åben i stedet for den, der er opsat med Shopify Connector-appen.

1. Sørg for at gennemføre de grundlæggende fejlfindingstrin.
  2. Bekræft, at Realm-id'et i din Shopify-administrator matcher Intuit-firma-id'et i QuickBooks Desktop-appen:

1. Åbn QuickBooks Desktop-appen, og log ind med administratorbrugerprofilen.
    2. Tryk på tasten F2 på tastaturet for at åbne siden med produktoplysninger.
    3. Bekræft, at Intuit-firma-id'et matcher det Realm-id, der vises i QuickBooks Desktop Connector i din Shopify-administrator.
  3. Genskab QBConfiguration:

1. I Windows-søgningen skal du indtaste Services.msc og derefter klikke på appen Tjenester.
      1. Find QBWCMonitor, og dobbeltklik for at åbne egenskaber.
      2. Klik på STOP og derefter OK.
    2. I Windows-søgningen skal du skrive stifinder og derefter klikke på Stifinder.
      1. Gå til C:\ProgramData\Intuit\WebConnector 3.0\Config på din computer.
      2. Højreklik på QBConfiguration-filen, og klik derefter på Omdøb.
      3. Ændr filnavnet til OLDQBConfiguration.
    3. I Windows-søgningen skal du indtaste Services.msc og derefter klikke på appen Tjenester.
      1. Find QBWCMonitor, og dobbeltklik for at åbne egenskaber.
      2. Klik på START og derefter OK.
    4. Åbn QuickBooks Desktop-appen, og log derefter ind på firmafilen ved hjælp af administratorbrugeren.
      1. Klik Fil > Appadministration > Administrer webapps, og gør et af følgende:
        • Hvis tokenet findes, skal du klikke på Tilknyttede apps og sikre dig, at appen vises som Aktiv.
        • Hvis tokenet ikke findes, skal du søge efter Shopify, vælge Shopify-connector og derefter klikke på Opsæt for at generere et token.

Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren. 9900

Du får muligvis fejlmeddelelsen Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop-regnskabssoftwaren. 9900, når der genereres en intern fejl under datasynkronisering mellem Shopify og QuickBooks Desktop-appen. Du kan løse dette problem ved at fuldføre de grundlæggende fejlfindingstrin og genstarte WebConnector-tjenesterne.

Trin:

1. I Windows-søgningen skal du indtaste Services.msc og derefter klikke på appen Tjenester.
  2. Find QBWCMonitor, og dobbeltklik for at åbne egenskaber.
  3. Klik på STOP og derefter OK.
  4. Åbn QuickBooks Desktop-appen, og log derefter ind på firmafilen ved hjælp af administratorbrugeren.
  5. Klik på Fil > Appadministration > Administrer webapps.
  6. Klik på Tilknyttede app, og sørg for, at appen vises som Aktiv.

Registrering af dine logfiler til gennemgang

Når du kontakter Shopify Support til detailhandel, bliver du muligvis bedt om at hente logfiler fra din QuickBooks Desktop-app for at undersøge dit problem yderligere. Du skal indsamle alle tre typer logfiler.

Applog

1. Fra din Windows Search-linje skal du indtaste Kør og derefter trykke på Enter på tastaturet for at lancere appen Kør.
  2. Tilføj %LocalAppData%\Intuit\WebConnector 3.0\Log-stien, og klik derefter på OK.
  3. Find logfilen Intuit.QBDT.WebConnector.Application med det seneste datostempel, f.eks. Intuit.QBDT.Webconnector.Application_19_Apr_2023-07_20.log.

QuickBooks Desktop SDK-logfiler

1. Fra din Windows Search-linje skal du indtaste Kør og derefter trykke på Enter på tastaturet for at lancere appen Kør.
  2. Tilføj %programdata%\Intuit\QuickBooks\-stien, og klik derefter på OK.
  3. Find filerne qbsdklog.txt og qbsdkold.txt

QuickBooks Desktop-programlogfiler

1. Fra din Windows Search-linje skal du indtaste Kør og derefter trykke på Enter på tastaturet for at lancere appen Kør.
  2. Tilføj %LocalAppData%\Intuit\QuickBooks\Log\-stien, og klik derefter på OK.
  3. Åbn den seneste nummererede mappe, f.eks. 32.0.
  4. Find filerne QBWIN.log og QBWDOTNET.log. Hvis én eller flere QBFiler.log.old-filer findes, skal du indsamle de seneste tre filer.